facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse Carnal

Steakhouse Carnal

Info

Het beste steakhouse van Maastricht (volgens TripAdvisor). Wij werken met de beste producten en bieden een uitstekende service voor de juiste prijs.

Geschiedenis

Wij heten u van harte welkom bij Steakhouse Carnal in de Wyckerbrugstraat in Maastricht. Het team van Carnal biedt u een gastronomische ervaring conform uw wensen. Wij verwelkomen jong en oud in een informele sfeer, voor een gezellige avond met vrienden en familie, een romantische diner of een snel zakendiner.

Onze keuken bereidt behalve steak, diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Eerlijke, verse producten voor een vriendelijke prijs.

Adres: Wycker Brugstraat 35, 6221 EB Maastricht
Telefoonnummer: 0433213099
Stad: Maastricht
Route: Wycker Brugstraat 35
Postcode: 6221 EB



op zoek naar gerelateerd: Beste Steakhouse Maastricht, Steakhouse Maastricht Vrijthof, Steakhouse Maastricht Centrum, Argentijns Steakhouse Maastricht, Steakhouse Carnal, Maastricht MENUKAART, Carnal Menu, Grill restaurant Maastricht, Onbeperkt spareribs Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carnal Carnal 8 meter Heerlijke medium gebakken naturel, zonder saus 400gr Ossenhaas gegeten. Kwaliteit van...
Japanese Steakhouse Kobe Japanese Steakhouse Kobe 232 meter Eerste keer restaurant Kobe bezocht. Uitstekend bevallen. Gekozen voor het 5 gangen m...
Gauchos aan het Vrijthof Gauchos aan het Vrijthof 726 meter We hebben bij Gauchos heerlijk gegeten. Een driegangenmenu met vooral een heerlijk st...
Recensies
Hele gezellige sfeer met klantgericht personeel. Het eten is heerlijk en de cocktails zijn baas en het is zeer centraal.
Super lekker gegeten! Bediening was ook erg aardig. De spareribs waren super lekker en de kipschnitzel was echt bizar goed. De kip was super zacht en juicy en de buitenkant was heel erg crispy. Ook de truffel champignonsaus was erg lekker. Crème brûlée en brownie waren grote porties en allebei ook super lekker!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ossenhaas moest je te lang op kauwen, feedback doorgegeven aan de keuken en iets geregeld met de prijs. Super oplossing!
Ik had ossenhaas besteld. Deze kost €32,- hij zag er erg mooi uit en was goed gebakken. Echter smaakte het naar ouder vlees en was wat taai. Vriendelijke bediening. Kwamen regelmatig kijken en vragen of alles naar wens was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid