facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steakhouse Amadeus Silvolde

Steakhouse Amadeus Silvolde

Info

Steakhouse Amadeus gevestigd in Ede en Silvolde.

Geschiedenis

Restaurant / Steakhouse Amadeus, zeer uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Een op de Amerikaanse leest geschoeide entourage. Topkwaliteit vlees en vis. Vlot en deskundig keuken- en bedieningspersoneel.

Producten

Spare ribs, steaks, vis

Adres: Terborgseweg 67, 7064 AB Silvolde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0315-346800
moc.suedamaesuohkaets@ofni
Stad: Silvolde
Route: Terborgseweg 67
Postcode: 7064 AB


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 21:30
Dinsdag: 14:00 - 21:30
Woensdag: 14:00 - 21:30
Donderdag: 14:00 - 21:30
Vrijdag: 14:00 - 21:30
Zaterdag: 14:00 - 21:30
Zondag: 13:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: amadeus silvolde openingstijden, amadeus silvolde reserveren, amadeus silvolde menu, amadeus ede, buurman silvolde, steakhouse amadeus menu, amadeus silvolde afhalen, steakhouse isselburg
Recensies
De service was goed, de plaats is gezellig, ondanks dat het een restaurant in de buurt van een drukke straat is. Ze rekenen voor het voorgerechtbrood, maar het was heerlijk. Het hoofdgerecht was Sparibs, en het was goed gekruid, de saus was erg goed, maar jammer dat het te hard was, ik eet meestal Sparibs en als het vlees niet gemakkelijk van het bot komt, dan betekent dat het niet zo goed gemaakt is... het is echt jammer...
Leuke sfeer De bediening is vriendelijk Het eten prima van smaak. De moeite zeker waard om een langs te gaan
Voor de eerste keer gegeten en alles voldoet. We waren met z'n vieren en allemaal dik tevreden. Heerlijk mals vlees, vriendelijke bediening en een goede sfeer. Parkeren: Prima parkeerplaats naast het restaurant.
Heerlijk genieten van het lekkere eten ,uitstekende bediening. Zeer vriendelijk personeel.
We waren met een grote groep 12 mensen. Hadden allemaal honger en zijn meteen gaan eten toen we het gerecht hadden. Sommige hadden hele taaien biefstukken dit aangeven toen werden borden meegenomen. Kwam later de serveerder terug en zei we hebben geproefd in de keuken maar wij proeven niks wil je het bord weer terug zodat jullie verder kunnen eten? Dit verbaasde ons erg… Gezegd dat we dat bord niet meer wilde… wij zouden de borden 20 minuten hebben laten staan voor wij gingen eten…. Ook sparibs waren bijna niet van het bot te krijgen. Het excuus hiervoor was dat ze sparibs hadden met meer bite. Aangeven dat van de hele groep er meerdere mensen niet tevreden waren maar echter werd hier niet wat mee gedaan…. Hoe goed dat het steakhouse was is hij nu erg hard achteruit gegaan helaas…
Heerlijk buiten gezeten. Vlotte en vriendelijke bediening. En het eten was heerlijk 3 gangen. Wij komen zeker eens terug!
Steakhouse met veel eigen parkeerplekken. Binnen veel gezinnen met kinderen, USA prullaria aan het plafond en voor de rest van de aankleding. Standaard bierkaart, geen wijnkaart alleen slobberwijn. Werd ons bij binnenkomst aangeraden te gaan voor dry aged, daar stonden ze bekend om. Toen we bestelde bleek 1 van de twee soorten op. Mijn medium bestelde steak was ongetwijfeld medium-rare met de neiging naar rare. Steak smaakte prima, maar dry-aged voegde in dit geval weinig toe. Sides waren heel standaard, en de loaded fries is niet aan te raden. Wat mij betreft kan alles wel wat extra aandacht gebruiken, al leek iedereen binnen het goed naar z'n zin te hebben. Parkeren: Veel eigen plekken achter het restaurant.
Op het eerste gezicht een leuk tentje we werden door kennissen uitgenodigd om mee te gaan eten.. dit viel echter zwaar tegen toen we aan het eten begonnen. De smaak was goed eerlijk gezegd ,van de mix grill was alles echt heel taai de biefstuk was echt het slechtste wat ik ooit gehad heb.. nu denk je dat het misschien persoonlijk verschilt, helaas vonden van de 13 personen waarmee wij waren bijna iedereen hetzelfde dacht, veel te taai!! Dit aan het personeel gemeld waarop zij zeiden dit goed te maken, leuk om te horen! Maar helaas konden wij ons bord terug krijgen die helaas al koud was.. hier zit je natuurlijk totaal niet op te wachten. Een kleine korting kon er ook niet vanaf.. echt totaal niet professioneel!! Hier komen wij allemaal dus nooit meer terug heel slecht!! Nu ben ik persoonlijk niet kieskeurig of moeilijk.. maar deze tent is waardeloos!
Vandaag voor het eerst gegeten samen met mijn vrouw. Ik had een rib eye besteld. Helaas niet te eten zo taai! Dat er vet tussen een rib eye zit begrijp ik maar dit was niet door te kauwen. Carpaccio was prima te eten. Na het eten werd er gevraagd of alles naar wens was en heb aangegeven dat de rib eye erg slecht was! Ik kreeg hierop als antwoord een verhaal over vet en rib eye alsof ik een klein kind was die niet weet hoe dit hoort te smaken. volgende keer even op tijd aangeven dan kunnen wij het even proeven. Voor ons geen tweede keer meer dan ga ik wel naar een echt steakhouse! Waar je t zelfde betaald!
Heerlijk gegeten op zaterdag avond met de familie. We komen jaarlijks met broers en zussen met aanhang. Nog nooit tegengevallen. Reden om weer te reserveren voor volgend jaar. Gezellige avond gehad met een leuke bediening. Ga zo door!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid