facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Steak

Steak

Info

Tournedos- Lokale Producten - Verschillende bieren op tap en fles - Wijnen - Ambiance en sfeer. Vleesspecials op verzoek leverbaar. Groepen tot 150 personen

Geschiedenis

Sinds 8 Juli 2012 is STEAK (spreek uit "steek") aan de Doelenstraat 25 (Hoek Gedempte Nieuwesloot) een feit geworden. We houden het simpel; alleen goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Bij ons komt u bijvoorbeeld voor een heerlijke verse steak tartaar, een super malse ossenhaas tournedos in een jus waar je met je broodje geen genoeg van kunt krijgen of misschien wel voor de goede uiensoep, echte Vlaamse frieten of de huisgemaakte mayonaise.
Keurslagerij Richard Groot levert onze dagverse vleesproducten en zorgt dat de kwaliteit in de keuken gehandhaafd blijft. In de zaak zelf zorgt horeca-ondernemer Fred Bakker samen met zijn team dat u een gezellige en heerlijke avond heeft.

Adres: Doelenstraat 25 (Gedempte Nieuwesloot 54a), 1811 KX Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0725113951
Stad: Alkmaar
Route: Doelenstraat 25 (Gedempte Nieuwesloot 54a)
Postcode: 1811 KX



op zoek naar gerelateerd: Steak Alkmaar recensies, Beste Steak Alkmaar, Steak restaurant, Restaurant Alkmaar, Argentijns restaurant Alkmaar, Tapas Alkmaar, De Koning Alkmaar, Verrassingsmenu Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meat & Co Meat & Co 345 meter Bestel eten komt koud binnen bestel hotwings maar dat waren dus normale chickenwings ...
Meat & Co Meat & Co 347 meter Burgers - Steaks - Ribs
Steakhouse Pizzeria Marrakech Steakhouse Pizzeria Marrakech 2 km Lekkere Pizza”s!
Recensies
Leuk en gezellig zaakje. Als je binnen ben blijkt het meerdere verdiepingen te hebben. Dus je kan ook bepaalde gedeelte reserveren voor groepen. Bediening is zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam. Steaks zijn meeer dan prima zoals je mag verwachten van een restaurant genaamd “Steak” . Je kan alles apart bestellen, dus precies zo samen stellen waarin je trek hebt. Kom hier zeker weer . Kleine wijnkaart maar wel een mooie diverse selectie.
Ontzettend leuke bediening en sfeer, vooraf te reserveren is mogelijk en de gerechten zien en smaken top! Een aanrader als je in Alkmaar bent, ik kom zeker terug!
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. De tournedos was perfect gebakken.
Echt een heerlijke ervaring. Erg goed en lekker eten! Vlees was heerlijk. Ideaal voor de echte vleeseterEten: 5/5
Het eten is goed. Echter krijg je bij een Steak er echt niks anders bij, dus bijgerechten los bestellen. Ook een grotere groep 8 man bleek wat lastiger. Eén persoon bijna vergeten, portie friet te kort. Beetje rommelig. Ik had niet het idee dat ze het onder controle hadden, terwijl het niet erg ingewikkeld was. De mailwisseling was wel uitermate vriendelijk en gaf ons het gevoel van een warm welkom.
Samen met de vrouw een weekendje Alkmaar geboekt en hier heerlijk gegeten. Reservering online gedaan maar bij binnen komst stonden we niet op de lijst. Dit werd snel en goed opgelost, we waren zeer welkom. Heerlijke carpaccio gehad en de tournedos was ook perfect Leuke bediening en aardige eigenaar.
In één woord geweldig! Gezellige sfeer, heerlijk vlees, perfecte bediening. En nét even de persoonlijke touch van Fred de eigenaar tussendoor. "Zal ik even een foto voor jullie maken?". Dat maakt precies die avond om niet te vergeten en dat je uitkijkt naar de volgende keer.
Heerlijk. Wij komen hier erg vaak en genieten altijd volop. Wij wonen om de hoek en maken graag een wandeling naar steak om voorzien te worden van een heerlijke goed verzorgde avond/diner. De meiden zijn super netjes en snel. Mijn complimenten naar het hele bedrijf.
Wij zijn hier met 32 man wezen eten, en ik kan niet anders zeggen dat het echt voortreffelijk was. Het eten was heerlijk en wert vlot opgediend En dat is voor een grote groep best lastig De bediening was echt heel leuk Dus wij komen zeker nog een keer terug.
Weer eens lekker uit eten in Alkmaar. Dan is Steak Alkmaar een echte aanrader, een lekker voorafje, een perfecte carpaccio, een heerlijke tournedos in jus met een broodje, friet met lekkere mayo en het toetje, helemaal top. Ook de bediening was perfect, goede service, niet opdringerig en gunnen je de tijd om te genieten.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid