facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stayokay Noordwijk

Stayokay Noordwijk

Info

Stayokay Noordwijk

Geschiedenis

Stayokay Noordwijk is een modern nieuw hostel midden in de Noordwijkse duinen vlakbij de kust.


Zoek de rust op langs de Noordwijkse kust. Hier kunt u lekker uitwaaien op het strand na een stevige wandeling door de duinen of het bos. Het strand ligt op nog geen 1,5 kilometer en is te bereiken te voet, fiets of met de auto.
Ook kunt u deelnemen aan diverse outdooractiviteiten zoals raften in zee, vliegeren of (kite)surfen.

Via de duinen kunt u met de fietst (6,5 km) naar het bruisende Noordwijk aan de boulevard. Na het shoppen in de winkelstraat van Noordwijk kunt u aan de boulevard van Noordwijk genieten van ondergaande zon in de diverse sfeervolle strandrestaurants.

Stayokay Noordwijk ligt op 3,0 km afstand van het knusse sfeervolle dorp Noordwijkerhout. U fietst langs de bollenvelden zo het dorp binnen, waar zomers diverse gezellige activiteiten zijn gepland bij het oude Witte Kerkje.

Op 10 minuten fietsafstand kunt u met de kinderen rondstruinen over de kinderboerderij de dierenhoeve ook is hier een groot recreatie terrein waar u diverse balsporten kunt uitvoeren.

Faciliteiten: Volleybal-, voetbal- en Basketbalveld, tafeltennistafel, tafelvoetbal, klimtoestel voor de kinderen, Bagage-opslag, fietsenstalling, rolstoelvriendelijke kamers. Fietsverhuur, duinstepsafari, kinderbedjes, kinderstoeltjes, vergaderfaciliteiten, zaalverhuur, parkeer gelegenheid.

Adres: Langevelderlaan 45, 2204 BC Noordwijk
Telefoonnummer: +31 252 372 920
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Langevelderlaan 45
Postcode: 2204 BC



op zoek naar gerelateerd: stayokay noordwijk steppen, langevelderlaan 45 noordwijk, stayokay noordwijk fiets huren, stayokay haarlem, stayokay texel, stayokay rotterdam, stayokay egmond, hotel noordwijk
Recensies
Kamers zijn simpel maar netjes, de douche een beetje irritant omdat je de knop telkens moet indrukken. Het is een waterbesparende douche zodat je aan het milieu denkt. Dus wel een goede reden. Het ontbijt en avondeten is zeer goed te doen. Gezelligheid is top, er staat altijd muziek op. De bar is ook erg uitgebreid gevuld. Super om hier een paar dagen te verblijven, het ligt ook op een kleine wandeling door de duinen van het strand, dus een super mooie omgeving. Ook goed voor grote groepen, ik zat er met zo'n 50 collega's voor een studie 2-daagse.
Lekker ontbijt, gezellige zithoek en veel te doen voor kinderen. Voetbal, basketbal, pooltafel erg in trek en lekkere bitterballen! Mindere punten zijn de inrichting van de kamer eenvoudig en badkamer niet meer goed schoon te houden doordat t ernstig gedateerd is. Nergens haakjes of planken in de badkamer dus je kan geen handdoek ophangen of je toilettas neerzetten. Tot slot, 2 avonden geluidsoverlast door gezelligheid bij de bar. Harde muziek en vloer is gehorig.
Vandaag spontaan een strandwandeling gepland. Daarom de avond van te voren last minute een kamer voor twee geboekt bij deze Stayokay. Samenvatting van een lang verhaal: - hartelijk ontvangen - prima kamer, bed en lekkere douche. - ontbijt verraste ons erg positief. Ondanks dat er drie klassen van de internationale school op kamp waren, hebben we geen enkele last gehad van druktemakers.
Mooie locatie en vriendelijk personeel. Geen gebruik gemaakt van een kamer. We hebben er alleen wat gedronken en gegeten .Service: 4/5
Heerlijke locatie en bijzonder vriendelijk personeel!! Fijne kamers en lekker eten!Kamers: 5/5
Was op doorreis met de fiets en voor mij was dat een stempelmoment en om iets te drinken en een boerderij ijsje te nemen. Wat ik bijzonder heftig vond is dat er voor de colo die ik kocht van een flesje van zo drie kwart liter ofwel 330cc daar 3euro voor moest betalen. Het was geen echte colocola maar een variant daarvan een Duitse cola. Was drinkbaar maar de prijs voor deze was voor mij echt overdreven. Het boerderij ijs was goed en niet te zoet. Met de ingang was het een leuke binnenkomst. Kon de racefiets gewoon binnen zetten. En was een mooi uitzicht daar. Volgende keer neem ik wel daar koffie met appelgebak en deze zag ik als aanbieding staan voor 4euro!! Volgende keer weet ik wel wat ik daar ga drinken. De bediening was trouwens behulpzaam en goed spraakzaam.
Prima om een nacht te verblijven. Eten was goed zowel savonds als smorgens. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. In de kamers mist een prullenbakje. Neem je eigen kussen mee want de kussens mag je gewoonweg geen kussen noemen. Kortom tevreden.
Het is een mooie gezellig hostel, en het ontbijt is ook lekker verzorgd. Voor kinderen is er ook veel te doen van pingpongtafel, volleybalveld, voetbalveld, basketbalveld maar binnen zijn ook veel spelletjes te vinden voor kinderen, echt top! De hond mag tot maart ook mee dus die heeft er ook van genoten, het strand ligt 2 km van het hostel maar je wandelt door een mooi gebied naar het strand waar de hond het eerste deel van het strand ook los mag.
Veel lawaai buiten door jongeren,oordopjes meenemen voor te kunnen slapen,ontbijt en drinken is goed daar,geen kast op de kleine kamer
Was echt lekker.goede lokatie en goed personeel.poetsen kunnen ze ook goed Gewoon topKamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid