facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stay And Pray

Stay And Pray

Info

Stichting Stay & Pray

Geschiedenis

House of Prayer - Huis van Gebed 24/7 & Zorgboerderij
Stichting Stay & Pray wordt de komende jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijke plek midden in de natuur. Zorgboerderij, 24 uurs gebed & muziek met het Woord.

Adres: Symen Halbeswei 8, 9255 LL Tietjerk
Telefoonnummer: 0647495090
Stad: Tietjerk
Route: Symen Halbeswei 8
Postcode: 9255 LL



op zoek naar gerelateerd: Paardencoaching stay and pray
Recensies
Stay en pray dat is een zorgboerderij voor de bewoners die begeleiding nodig hebben en daar wonen ook gehandicapten mensen die niet voor hun zelf kunnen zorgen want het is christelijke instelling en ze hebben daar ook elk jaar pinkstervuur conferentie
Een heerlijk weekend gekampeerd bij Stay and Pray op de mini camping. We zijn door de rust verwelkomd met de geur van vers gras en een zachte avondwind. Gisteren een citytrip met gids door de stad Leeuwarden. En daarna heerlijk in de stad gegeten. Vanmorgen genoten van de dienst en worship bij de City Life Church in Leeuwarden. Vanmiddag vanaf de camping op de fiets naar Eernewoude voor een heerlijk ijsje en met het pontje overgestoken. Vriendelijke en liefdevolle mensen bij Stay and Pray.
Mooi geheel en rustgevend
Een prachtige plek voor dagbesteding. Je wordt gelijk geaccepteerd in de groep. Liefdevolle begeleiding. Heerlijke rustige omgeving. Gewoon top dus:
Heerlijke plek om te zijn. In the middle of nowhere, Maar Zo Heerlijk in de rust kunnen zijn
Mooie plek om tot rust te komen
Een hele fijne plaats
Geweldige plek
Vertaald door Google we kwamen hier toevallig omdat alle campings in de buurt vol waren. Kon daar niet gelukkiger over zijn. Super gezellige plek en een uiterst vriendelijke gastheer. Goed adres voor iedereen die naast het reguliere toerisme ook van de natuur houdt. We zullen zeker terugkomen! Origineel we came here by coincedence because all camping grounds nearby were full. Couldn`t be happier about that. Super cozy place and a extremely friendly host. Good adress for everyone who enjoys nature besides the mainstream tourism. We will definetly come back!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid