facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Weesp

Station Weesp
Adres: Stationsplein 1 , Weesp 1382 AD, NL
Stad: Weesp
Route: Stationsplein 1
Postcode: 1382 AD



op zoek naar gerelateerd: Station Weesp Adres, Parkeren station Weesp, trein weesp - amsterdam, Spoor Weesp, Spoor Weesp -- Lelystad, Weesp wiki, Trein Weesp Lelystad, Betekenis Weesp
Recensies
Een of andere manier haal ik nooit mijn overstap in weesp. Ben momenteel voor de 3de keer gestrand. Heel vervelend en er is hier vaak niet veel te doen. Het station is vaak smerig en ik voel me er niet echt veilig. Hoop dat hier iets aan veranderd kan worden in de toekomst.. Edit: Ben nu weer gestrand op weesp
Er is een vrouwelijke chauffeur die haar heel slecht behandelt, vooral als ze mij ziet en ik heb een dochter van 5. Ze neemt het buskaartje van haar aan en rijdt snel.
Een 'normaal' station voor een plaats als Weesp. Alles dat je ervan verwacht is er.
Onder normale omstandigheden scala aan goede verbindingen naar Schiphol, Amsterdam zuid en centraal, Bijlmer in 12 minuten incl. overstap op Duivendrecht , Almere e.v., Utrecht, Hilversum e.v.. netheid normaal. voorzieningen geen tijd voor gehad om te bekijken.
Klein open station, erg leuk kiosk personeel
Een tochtig station zonder voorzieningen. Dit station wil je zeker niet op stranden. Te weinig faciliteiten die je op dit station wel hoort te hebben.
Echt de moeite waard om dit dorp te bezoeken mooi en indrukwekkend al die mooie oude gebouwen
Op dit station valt niets te beleven. Je staat altijd vol in de wind. Het station ligt tussen het traject Amsterdam - Hilversum en Almere. Mocht je vertraging hebben en op dit station stranden dan heb je een mega uitdaging om de volgende trein in te komen qua drukte.
Hou je van snoeiharde wind en horizontale regen, onbeschermd, op acht meter hoogte in een wanstaltige polder? Zijn moeilijk lange overstaptijden op ramvolle treinen - die vervolgens op elk station stoppen tot je bij je eindbestemming bent - echt jouw ding? Ga je hard op grindbeton en slappe koffie van de Kiosk? Misschien is Station Weesp dan wel iets voor jou. Misschien ook niet. Vast staat in ieder geval dat Station Weesp sowieso echt de shizzle is voor hordes krijsende scholieren, agile middenmanagers van een team waarin mensen in hun kracht staan en pensionado’s die koste wat het kost tijdens de spits de trein willen pakken, want dat is gvd hun recht, zij hebben dit land helemaal de moeder werderopgebouwd en wat heb jij nou ooit betekend voor dit land?!1!. Station Weesp. Station Weesp, poppelepeesp. Drie sterren.
Veel te weinig voorzieningen voor zo'n druk station. Ook de openingstijden van de Kiosk zijn niet echt ideaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid