facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Tegelen

Geschiedenis

Station Tegelen is het spoorwegstation van Tegelen aan de spoorlijn Roermond - Venlo. Het huidige stationsgebouw stamt uit 1997 van de architect Theo Fikkers en is het eerste station op de huidige plaats. Daarvoor hebben er enkele honderden meters verder naar het noorden diverse standaardtypen stations gestaan (type SS 5e klasse en type Beilen) en hebben er enkele verbouwingen plaatsgevonden. De twee liftschachten met daaromheen slingerend de trappen zorgen voor de bereikbaarheid van de twee hoger gelegen sporen.Op het station is een kaartautomaat aanwezig en enkele wachtruimten. Verder zijn er fietskluizen en een onbewaakte fietsenstalling te vinden, liggen er parkeerplaatsen voor auto’s, is er een bushalte aan de doorgaande weg voor het station en is er een taxistandplaats.TransportStation Tegelen heeft twee sporen. Hier stopt de Arriva-stoptrein Nijmegen–Venlo–Roermond. Daarnaast stopt bij station Tegelen stadsbuslijn 1 (Arriva).Bij het station zijn een onbewaakte fietsenstalling, fietskluizen en gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Adres: Tegelen
Stad: Tegelen



op zoek naar gerelateerd: Trein Venlo Tegelen, Station Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Martinuskerk (Tegelen) Sint-Martinuskerk (Tegelen) 609 meter De kerk is erg mooi, goede parkeermogelijkheden. De reden was minder.
Kasteel Holtmühle Kasteel Holtmühle 1 km Kasteel Holtmühle is een kasteelcomplex uit de 17e eeuw. Het hoofdgebouw is een stren...
Holtmeule Holtmeule 1 km Kamers zijn verouderd en niet schoon. Je merkt dat ze geprobeerd hebben dingen te ver...
Recensies
Een klein maar best prima station dat erg dichtbij is bij het centrum van Tegelen, en dat goed met een lift bereikbaar is. Via dit station is het mogelijk om richting Nijmegen of roermond te reizen. Het zou mooi zijn als dit station een watertappunt kreeg.
Teweinig zit plekken Als het regend moet je buiten staan omdat er maar 2 bankjes in de wacht ruimte zit
Geen idee. Was even afgeleid door het gele neon jackie van mijn overbuur.
Klein station met weinig treinen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid