facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Oisterwijk

Geschiedenis

Station Oisterwijk is gelegen in het Brabantse Oisterwijk in de gelijknamige gemeente, ongeveer 6 kilometer oostelijk van Tilburg en direct aan de noordzijde van het centrum van Oisterwijk. Het station bestaat uit 3 sporen, 1 langsperron, en een eilandperron. De twee perrons zijn in bajonetligging.Op het station zijn zowel een onbewaakte fietsenstalling, fietskluizen als een parkeerplaats aanwezig. Ook is er een bushalte en een taxistandplaats.TreinverbindingenDe volgende treinserie halteert in de NS-dienstregeling 2017 te Oisterwijk:

Adres: 5061HG Oisterwijk
Stad: Oisterwijk
Postcode: 5061HG



op zoek naar gerelateerd: Station Oisterwijk adres, Trein Oisterwijk Tilburg NS, Trein Tilburg Oisterwijk tijden, Parkeren station Oisterwijk, Stationneke Oisterwijk, NS Reisplanner
Recensies
Sinds 2015 wordt er op het KVL terrein voormalig terrein Koninklijke Verenigde Leerfabrieken verbouwd en gebouwd. Met een sterk industrieel historisch karakter is het KVL een heel eigentijdse wijk in ontwikkeling. Op foto's o.a. De Lakfabriek waarin 25 moderne lofts / appartementen zijn gerealiseerd.
Beste station wat ik ooit heb gezien. King's Cross is er niks bij! Ik hoop hier ooit mijn bruiloft te hebben en mijn begrafenis. Ontroerend.
Mooi centrum, gezellige horeca in een geweldig mooi natuurgebied
Mooie plaats , een beetje het Wassenaar van Tilburg!
Een Fijn en rustig station
Was gezellig leuk gewandeld
Een nette goed bijgehouden station.
Parel in 't Groen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid