facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Ede-Wageningen

Geschiedenis

Ede-Wageningen is een spoorwegstation in Ede, gelegen aan de Rhijnspoorweg en begin/eindpunt van de zogeheten Kippenlijn van/naar Barneveld en Amersfoort. Gelijktijdig met de oplevering van de spoorlijn Veenendaal - Arnhem werd het station op 26 mei 1845 geopend.

Adres: Stationsplein, Ede
Stad: Ede
Route: Stationsplein



op zoek naar gerelateerd: Nieuw station Ede-Wageningen, Station Ede-Wageningen dicht, Treinstation Ede, Spoorzone Ede app, Station Ede Centrum, Station Ede-Wageningen verbouwing, Station Ede adres, Parkeren station Ede-Wageningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ede-Wageningen railway station Ede-Wageningen railway station 0 meter Het is tochtig op dit station, maar het is wel fijn dat er ieder kwartier een trein i...
Recensies
Kale bedoeling vanwege verbouwing. Geeft je een onveilig gevoel. Het is er ook nog koud en tochtig. Aan de oostkant zijn de liftschachten geplaatst, alsmede de pilaren waar het dak op komt te rusten het nieuwe station word steeds meer zichtbaar. Het dak is nu klaar en nu de volgende fase.
Het is heel geen station. Het is een stopplaats voor treinen naar en van het westen des lands. Belangrijk om te weten: je moet hier niet zijn als je een bezoek aan Wageningen of Ede centrum wilt brengen.
Eén christelijk meisje wilde mij het bos in sturen. De buschauffeur liet me een rondje rijden. Ik miste de trein naar Utrecht net. Anders was ik nu zeker ergens anders geweest.
Ik wilde naar mijn scharrel in Wageningen, maar kwam helaas uit in Ede. Wat kwam ik van een koude kermis thuis. Zoek op waar u heen moet! Trap er niet in!
Onmogelijk om de overstap van spoor 1 naar 5 te halen
Wat een verslechtering is de verbouwing. Beide keren aansluiting gemist op de Valleilijn vanwege de veel langere looptijd buitenom. Het perron met treinen richting Amsterdam en Arnhem is niet meer overdekt. Dus last van regen en wind.
Scherm voor vertrektijden van bussen werkt al lang niet.
Geen sfeervol station met zeer minimale voorzieningen.
Na renovatie verschrikkelijk. Doordat het perron aan de andere kant van het station is mis ik letterlijk iedere dag de aansluiting met de bus. Dit leverd hogere reistijd op en is niet te doen
Lekker donker als je naar spoor 5 moet savonds. Prima jongens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid