facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Cuijk

Geschiedenis

Station Cuijk is een spoorwegstation in Cuijk aan de Maaslijn uit 1882. De treindiensten worden verzorgd door Arriva. Overdag rijden de beide diensten samen een kwartierdienst op het traject. Sinds 12 maart 2007 tussen Nijmegen en Boxmeer, sinds december 2007 naar Venray. Het gebouw is een ontwerp van M.A. van Wadenoyen en was oorspronkelijk niet wit geschilderd. Het is iets groter dan het vergelijkbare station van Boxmeer.TreinverbindingenDe volgende treinseries van Arriva halteren in de dienstregeling 2017 te Cuijk:

Adres: Stationsplein 1, 5431CE Cuijk
Telefoonnummer: 0485-321563
Stad: Cuijk
Route: Stationsplein 1
Postcode: 5431CE



op zoek naar gerelateerd: kiosk station cuijk, station street cafe cuijk, station cuijk cafe, station boxmeer, station cuijk parkeren, station cuijk eten, station cuijk ov fiets, station nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cuijk railway station Cuijk railway station 50 meter prima station, gewoon wat je verwacht van een station.
Recensies
Een hele leuke doorkomst tijdens de 4daagse.
Rustig maar goed bereikbaar
prima station, gewoon wat je verwacht van een station.
Het station is duidelijk aangegeven. De vertrektijden zijn ook makkelijk te vinden. Waarom ik het toch 3 sterren geef is omdat er verder niks is. Geen winkeltje of een goed overdekte plek voor als het regent.
Jammer dat er geen klein winkeltje meer is en dat er geen mogelijkheid meer is om even naar het toilet te gaan. Verder een prima station.
Klein simpel station. Erg slecht dat de uitcheckpalen niet ook aan de zijkant van het station staan.
Lekker in de pauze houden tijdens het mountainbiken.
Leuk stadje. Goede ov verbinding
Zet het treintijdenscherm nu is ergens anders neer!
Wel jammer dat het treinstation kiosk dicht is
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid