facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Station Bilthoven

Station Bilthoven

Info

Jonkheer Hendrik van den Bosch, toentertijd eigenaar van Huize Jaglust, heeft er voor gezorgd dat het eerste stationnetje in gemeente De Bilt in 1863 werd geopend.

Geschiedenis

Treinstation van de Nederlandse Spoorwegen gelegen aan het traject Utrecht - Zwolle en Utrecht - Baarn en voorheen ook Bilthoven - Zeist. In het stationsgebouw waar ooit de loketten zaten is nu een Kiosk gevestigd.

Adres: Soestdijkseweg Noord 301, 3723 BK Bilthoven
Telefoonnummer: +319009292
Stad: Bilthoven
Route: Soestdijkseweg Noord 301
Postcode: 3723 BK



op zoek naar gerelateerd: Station Bilthoven parkeren, Station Bilthoven OV fiets, Treinstation De Bilt, Trein Bilthoven Utrecht, vertrektijden trein bilthoven - utrecht, Bilthoven Station naar Utrecht Centraal, Bilthoven wiki, Station Den Dolder
Recensies
Mooi treinstation! Ook goed aangepast voor invalide. Verder is het dak van het station mooi! Maar wel jammer dat het sinds kort wit is geschilderd.
Ik als gebruiker van het openbaar vervoer ben er content mee dat het er is. Tegenwoordig is er de app van de NS en 9292 wat ik als zeer gemakkelijk en prettig ervaar, waarom; nu, wanneer ik nog thuis ben kan ik op mijn gemak bekijken hoe ik de reis die ik wil ondernemen plannen kan, en het fijne is dan ook dat het ook helpt om de verbinding tussen trein en bus zo goed als mogelijk op elkaar af te stemmen. En dan kom ik weer op de bussen die bij het treinstation Bilthoven komen, dat er in de regel goed de hand aan gehouden wordt aan de bustijden, en dat is wel een gegeven dat gerust gezegd mag worden, dat het een compliment waard is. Want als ik een reis plan, dan weet ik in het algemeen ook wanneer ik er aankom, en dat geeft een goed gevoel, top.
Mooi station, maar ik wil wel een ding verbeterd hebben. Meer PokéStops in Pokemon Go
Een dorp met veel cultuur en natuur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid