facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stassen Mestrecycling & Transport

Stassen Mestrecycling & Transport

Info

Mesttransport/Verwerking

Geschiedenis

Wij zijn totaalleverancier en afnemer van organische meststoffen voor de agrarische sector. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende organische meststoffen, zowel vaste meststoffen als vloeibare meststoffen. Het transport hiervan kunnen wij in eigen beheer invullen. Tevens verpompen en transporteren van afvalwater, vloeibaar slib en andere vloeibare reststromen.
Verder kunnen wij u van dienst zijn met het transporteren van vaste en losgestorte goederen met walking-floor opleggers en vrachtwagens met containerbakken.



"Wij zijn totaalleverancier en afnemer van organische meststoffen voor de agrarische sector. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende organische meststoffen, zowel vaste meststoffen als vloeibare meststoffen. Het transport hiervan kunnen wij in eigen beheer invullen. Tevens verpompen en transporteren van afvalwater, vloeibaar slib en andere vloeibare reststromen.Verder kunnen wij u van dienst zijn met het transporteren van vaste en losgestorte goederen met walking-floor opleggers en vrachtwagens met containerbakken."
Adres: Leonard Langweg 4, 6121 PA Born (Nederland)
Telefoonnummer: 046 451 5515
Stad: Born
Route: Leonard Langweg 4
Postcode: 6121 PA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 07:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Stassen sittard Facebook, Transport Sittard, Stassen Recycling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leenaerts Born Leenaerts Born 2 km Goede prijzen, vriendelijke mensen. Ik kom zeker terug
Recensies
Zeer vakkundig bedrijf wat betreft alles wat met mest te malen heeft
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid