facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Startpunt Wonen

Startpunt Wonen

Info

Startpunt Wonen is volledig ingericht om u te informeren en begeleiden bij het kopen, verkopen of verbeteren van uw huis.

Geschiedenis

Startpunt Wonen is een intiatief van Woonketting BV in samenwerking met een groot aantal belangrijke marktpartijen en overheden. De afgelopen jaren heeft Woonketting een beproefde methode ontwikkeld om de verkoop van woningen binnen een bepaalde regio te stimuleren. Deze methode hebben we nog verder aangescherpt en uitgebreid met als gevolg de opening van Startpunt Wonen.

Startpuntwonen is het vertrekpunt voor iedereen met vragen over het kopen, verkopen of verbeteren van een huis. De gemeente Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, projectontwikkelaars Zuidgrond, Janssen de Jong Projectontwikkeling en CRA Vastgoed, Notariskantoor de Laat en Gulikers, Sijbers Bouw-Groen Dus en het bedrijf Woonketting hebben hiervoor de handen ineen geslagen met het doel inwoners en klanten nog beter van dienst te zijn op het gebied van wonen.

Label

Startpunt Wonen is het startpunt voor al uw woonwensen

Adres: Kranestraat 33, 5961 GX Horst
Telefoonnummer: 077 - 260 00 00
ln.nenowtnuptrats@ofni
Stad: Horst
Route: Kranestraat 33
Postcode: 5961 GX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: startpunt wonen melderslo, presale punt wonen, startpunt wonen swolgen, levensloopbestendige woning horst, start wonen sevenum, wonen horst, start wonen broekhuizenvorst, presale horst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meteriksveld Meteriksveld 2 km Het plan Meteriksveld bestaat uit de ontwikkeling van 49 - 54 woningen ten oosten van...
Recensies
Wij hebben zowel een huis gekocht als een huis verkocht bij startpunt wonen! We zijn erg blij met de fijne en persoonlijke samenwerking die we hebben gehad bij zowel de koop als de verkoop. Laura is makkelijk bereikbaar waardoor je niet lang op je antwoorden hoeft te wachten. Een echte aanrader wanneer je opzoek bent naar een makelaar! Ons huis was dan ook snel verkocht!
Huis gekocht via deze makelaar, maar weigert deze na meedere contact momenten van funda te verwijderen.
Fantastische makelaardij. Klein en dus flexibel. Laura was mijn verkoopmakelaar en zij voelde exact aan wat ik wilde, nodig had en zeker niet wilde. De woning is verkocht in een relaxte sfeer aan een jonger stel die hier perfect matchen. Ik kan deze makelaardij van harte aanbevelen.
Onlangs via Startpunt Wonen heb ik samen met mijn vriendin als starters zijnde onze eerste woning gekocht. Wij zijn Startpunt Wonen dan ook zeker dankbaar voor de goede hulp. Als starters zijnde was dan ook alles nieuw en hadden we enorm veel vragen. De makelaar stond 24/7 voor ons klaar en stak er veel energie in. Hier zijn we de makelaar dan ook erg dankbaar voor. Alles wordt keurig voor je geregeld en de communicatie is duidelijk en helder. Ook hebben wij via Startpunt Wonen onze hypotheekadviseur gevonden. Dit is ons dan ook super goed bevallen. Al met al zijn wij dan ook enorm tevreden over Startpunt Wonen, met name de energie die ze er in steken om ons als kopers zijnde zo goed mogelijk te helpen en informeren. De gegeven vijf sterren zijn dan ook dik verdiend!
We zijn heel goed geholpen door Startpunt Wonen bij de verkoop van ons huis. Binnen no-time was alles geregeld door Ralph Beunen. Heel duidelijk en behulpzaam.
Ik heb Startpunt wonen ingeschakeld voor de aankoop van mijn woning, die te koop stond bij een andere makelaar. Zonder hun had ik deze woning niet gekregen. Er was veel onduidelijkheid en slechte communicatie vanuit de verkopende makelaar. Hierbij heeft Startpunt wonen goed bij gestaan en me goed geholpen. Ik merk dat Startpunt wonen bekend is met de huizenmarkt van nu en de regio waarin er gezocht moest worden. Ze hebben me voorzien van goed advies. Duidelijke en snelle communicatie en een goede afhandeling! Startpunt wonen bedankt en in de toekomst kom ik zeker bij jullie terug.
Top service gehad van Laura Janssen in dienst van Startpunt Wonen. Bij koop en verkoop woning goed advies en begeleiding gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid