facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Startiesten

Startiesten

Info

Startiesten is een nieuw concept dat in het leven is geroepen om beginnende artiesten te ondersteunen bij hun promotie.

Geschiedenis

Startiesten is een nieuw concept dat in het leven is geroepen om beginnende artiesten te ondersteunen bij hun promotie.

Adres: Noorderdiep 127, 9521BC Nieuw-Buinen
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Noorderdiep 127
Postcode: 9521BC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Geen goede ervaring. Bestelling laten plaatsen door een medewerker, na aantal weken niets gehoord te hebben, blijkt de betreffende bestelling niet doorgevoerd te zijn. Ik heb daardoor problemen ondervonden. Tweede punt: advies gevraagd over beregeningsplan, ook geen reactie, bij navraag een wazig antwoord dat ze alleen grasvelden doen .
Geholpen door Rick, We werden goed begeleid bij het kopen van een bladblazer. E.e.a werd gedemonstreerd. Vv. de opbouw van het totale pakket accu vs benzine. Goede en uitgebreide info, ook financieel waardoor we een goede afweging konden maken. Kortom een positieve ervaring om zo tuingereedschap aan te schaffen.
Top bedrijf met goede nazorg bij bestelling!!
Geen goede ervaring met Onrust apparaat voor herstel weggebracht aangegeven dat ik het binnen een week weer nodig had dit was geen probleem na week gebeld nog niet gemaakt zal de volgende week wel klaar zijn ivm drukte uiteindelijk 3 weken weggeweest na weer tel contact Toen maar weggehaald nog steeds niet gerepareerd! Geen excuus gehoord niet aan te raden voor reparaties!
Koop een waterpistool van 40 euro, ook nog van mijn gespaarde geld met een uitkering, half uur later compleet afgebroken daar zwak materiaal, ga ik terug, zegt ie, ja is gebruikt, kan ik niks mee, en zegt ook nog dat ik agressief was bij het pompstation van de total!!! Hoop niet veel, maar van mij mag met de vuurwerkshow daar alles in de hens, wat een kuteigenaar
Prima winkel. Goed en vriendelijk geholpen!
Grote winkel met veel producten. Meer dan zat keuze.
Super bedrijf. Zeer vriendelijke mensen. En een goede service.
Computer is belangrijker als klanten . Pfff wakker worden achter jullie bali
Fijne winkel met een breed assortiment. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel met verstand van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid