facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Starko

Starko

Info

Voor uiteenlopende staalconstructies in de weg- en waterbouw, dak- en wandbeplating, hekwerken, trappen en dergelijke kunt u een beroep doen op Starko.

Geschiedenis

Onze firma, Starko carrosserie- en constructiebedrijf BV te Kollum, is een dynamisch familiebedrijf met een rijke vaktechnische traditie van meer dan negentig jaar. Na een start als wagenmakerij met een voortzetting in de carrosseriebouw, is het nu al jarenlang werkzaam op het terrein van las- en constructiewerk.

Goed opgeleide, op hun taken berekende vakmensen en een uitstekend geoutilleerde werkplaats staan borg voor producten van hoge kwaliteit.

We zijn specialisten in eenmalig maatwerk én in serieproducties voor constructiedoeleinden; de klant kan orders plaatsen voor zowel componenten als complete eindproducten.

Adres: Phaesmaweg 5, 9291 NB Kollum
Telefoonnummer: 0511-451338
Stad: Kollum
Route: Phaesmaweg 5
Postcode: 9291 NB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:00
Dinsdag: 07:30 - 16:00
Woensdag: 07:30 - 16:00
Donderdag: 07:30 - 16:00
Vrijdag: 07:30 - 15:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitterdijk Hout- & Staalbouw Uitterdijk Hout- & Staalbouw 298 meter Uitterdijk Hout- & Staalbouw: al ruim 35 jaar specialist in het realiseren van gebouw...
SatMARS Netherlands BV SatMARS Netherlands BV 304 meter Gespecialiseerde dienst. Een slim bedacht concept. Aangename gastheer.
Recensies
Erg slecht bereikbaar en hij houdt zich niet aan afspraken. Foei Anko!
Heel hulpvaardig en meedenkend
Vertaald door Google Top bedrijf Origineel Topbedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid