facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Staring College

Staring College

Info

Dichter bij de leerling.....
......Want zo willen we graag omgaan met onze leerlingen.
Lees meer over onze school op www.staring.nl

Geschiedenis

Het Staring College biedt eigentijds onderwijs in een veilige leer- en leefomgeving met een hoofdvestiging in Lochem en twee vestigingen in Borculo.

Breed wil zeggen dat wij alle schooltypes, van vmbo (inclusief lwoo en leerwerktraject) tot en met gymnasium aanbieden.

Het aantal leerlingen bedraagt ongeveer 1850, waarvan ruim 1300 leerlingen op onze locatie in Lochem en zo'n 550 op onze twee locaties in Borculo.

Het Staring College staat bekend om zijn goede sfeer en uitstekende examenresultaten.



"Het Staring College is een openbare school voor voortgezet onderwijs met lwoo, vmbo, havo, atheneum-, gymnasium- en gymnasium+ onderwijs voor alle leerlingen.Het Staring College biedt eigentijds onderwijs waarbij de leerling gestimuleerd, gemotiveerd en uitgedaagd wordt door variatie in leerstof en werkvormen."
Adres:
Telefoonnummer: 0573 297 297
Stad: Lochem



op zoek naar gerelateerd: Directeur Staring College Lochem, Staring College Borculo nieuwbouw, Aantal leerlingen Staring College Lochem, Staring college ziekmelden, Staring College schoolgids, Staring College vacatures, Staring College Inloggen, Staring College Nieuws
Recensies
Mooie school, goede mogelijkheden om je kinderen op voortgezet onderwijs diverse mogelijkheden te bieden, ook voor kinderen die extra hulp en zorg nodig hebben zijn hier veel mogelijkheden om kinderen goed te helpen.
Het is school en tis in lochem
stink school hallo ais
Vertaald door Google gelijke Origineel portuur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid