facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Starfood dillenburgplein

Adres: Dillenburgplein, 2983 CC Ridderkerk
Telefoonnummer: +31180413582
Stad: Ridderkerk
Route: Dillenburgplein
Postcode: 2983 CC



op zoek naar gerelateerd: Starfood Ridderkerk menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Macdonalds Ridderkerk Macdonalds Ridderkerk 1 km De friet was goed heet, burgertjes waren ook goed.
LIFELINE food & drinks LIFELINE food & drinks 2 km Super waanzinnige goede artsen Esther zoeteman een topper van een arts. Gr Stephan Si...
Recensies
Personeel was heel onbeschoft. We hadden een fout bij onze bestelling waarvoor we terug hebben gebeld. Aan de telefoon werden we voor leugenaar uitgemaakt dus zijn we terug gegaan met de hele bestelling en mevrouw beweerde dat het nog haar fout niet zou zijn. Na lang aan blijven dringen de bestelling goed te willen hebben, kregen we na 5 minuten ‘zeuren’ toch eindelijk het goede mee. Hier komen we nooit meer. Buiten dat om was de kwaliteit ook nog bar slecht!
Sinds m’n kinderjaren kom ik al hier. Vroeger zou ik het een dikke 5 ster hebben gegeven, maar tegenwoordig kom ik hier eigenlijk alleen nog maar voor de heerlijke pindasaus. De leidinggevende kijkt zwaar chagrijnig en geeft de indruk dat ze je liever weg wilt hebben. However, niet iedereen kan veel aan hun facial expression doen, dus ik geef haar de benefit of the doubt. Maar een kleine lach mag heus wel, hoor… Ik voel me wel altijd een beetje geintimideerd. Voor de rest is alles nog wel prima.
Aller eerst even een applaus voor de hard werkende dames ze doen hun best! .. voor de rest is de patat matig hij is beetje semi stijf terwijl je het liefst gewoon een lekkere harde wil zou maar zeggen… de frikandellen zijn goed niks op aan te merken net zoals de kaassoufflé.. dan komen we bij de Mexicano die is leip lekker oulleh beetje mayo en je voelt je als een god in frankrijk… dan als laatste komen we bij berenklauw natuurlijk met pindasaus, deze geef ik 3/5 ster hij was een beetje te doorbakken maar ging goed in het mikkie eigenlijk kan je daar weinig aan verpesten… totaal geef ik deze snackbar 3/5 ster.
Het is een hele slechte zaak. Mevrouw was heel chagrijnig had geen zin in werk en kan beter stoppen. Zaak was verder ook vies en niet hygiënisch. Het ijs is ook heel vies. Mevrouw achter de bali verstond niemand en leek doof te zijn en heel onaardig. De werknemers zijn allemaal super klant onvriendelijk. Ze kan beter met pensioen!
Het is dat ik een ster moet geven. Voor de zoveelste keer de helft van de bestelling vergeten. Als je ze daar op aanspreekt kan er geen excuses van af. Erg onvriendelijk personeel. Je eetlust vertrekt al als je de zaak en met name het personeel ziet. Echt een pauper tent. De enige reden dat je daar ook maar een voet naar binnen wilt zetten is omdat het de enige tent in de buurt is.
Denk wel de lekkerste softijs wat ik heb gegeten. Echter is de service slecht. Afgelopen Dinsdag een ijsje willen kopen. De dame achter de balie was niet om aan te zien. Chagrijnig helemaal niet vrolijk gewoon niet klantvriendelijk. Een wat oudere meneer voor mij vroeg om 500 gram patat. Niet een normale vraag uiteraard alleen mevrouw was ronduit onbeschoft hoe ze tegen die man reageerde. Daarnaast gaf ze aan dat ze de patat niet afwegen? Toen de man netjes had betaald liep ze ineens richting de ijsautomaat toe om te kijken hoeveel gram 1 grote patat is? Voor wat doe je eerst moeilijk om vervolgens als meneer betaald heeft wel antwoord te geven? De medewerker was zeer onbeschoft als de dame in kwestie haar baan niet zo leuk vind moet ze daar niet staan. Als ik haar namelijk zie staan volgende keer is mijn eetlust en trek in een ijsje meteen weg. Goede personeel is zeker ver te zoeken. Daarnaast nog iets als je jongere meisjes aanneemt zorg dan ook dat ze goed behandeld worden. De medewerker was alles behalve aardig tegen haar waarschijnlijk minderjarige werknemer.
Sowieso is de kwaliteit abominabel. Het feit dat het onmogelijk lijkt een volledige bestelling mee te krijgen, is mogelijk nog erger. Wanneer daar contact over opgenomen wordt, kan er nog geen excuus vanaf. Jammer, maar er is slechts bestaansrecht omdat het de enige patatzaak in de wijk is.
Wat een aanfluiting, zowel het eten als het personeel. Als je naar het personeel kijkt heb je al gegeten en gedronken... onverzorgd en onvriendelijk. Nette kleding en haar in een netje zou al een hele verbetering zijn. De raspatat helemaal kapot gebakken de horentjes voor het ijs waren slap. Ze staan er met een chagrijnig gezicht achter de toonbank, er kan nog niet eens 'eetsmakelijk' vanaf.
Wisselende kwaliteit, frituurvet mag wel wat vaker ververst mogen worden. Veel personeel wisselingen. Ik haal m'n patat bij de Chinees er naast en de snacks bij star
Eerste keer bestellen ging goed maar merkte gelijk toen ik binnen kwam dat er 2 sjaggie daapse bejaarden aan het werken waren. Nu de 2de keer bestelde telefonisch en ik moest uitleggen aan een friettent wat een frietje oorlog was...? Bestelde voor 12.35. ik kom om 12.32 binnen. "Wilt u bestellen?" Ik heb telefonisch besteld voor 12.35 "had je dan niet later kunnen komen" nu snap ik wat de reviews bedoelen met de klantvriendelijkheid. 2 frietjes besteld. En alsnog bij een de mayo vergeten. En uiteindelijk hadden we ons eten pas om 12.45 onze friet. Snel naar binnen werken en de pauze is weer voorbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid