facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stardust Bowling

Stardust Bowling

Info

Stardust is de All American Bowling & Party Lounge in Limburg. Geheel in Amerikaanse stijl, doen wij er alles aan om jou een leuke dag te bezorgen!

Geschiedenis

Stardust is de All American Bowling & Party Lounge in Limburg. Geheel in Amerikaanse stijl, doen wij er alles aan om jou een leuke dag en mooie herinneringen te bezorgen. Op één van onze twaalf professionele bowlingbanen steel jij de show! Zin in iets lekkers? Bekijk onze Food Deals en het water loopt je in de mond. Heb je iets te vieren? Kies dan voor onze Party Deals. In ons restaurant en de gezellige Party Lounge ga jij zeker genieten!

Bowlen + Food + Drinks + Party = MEGAFUN!

Adres: Rijksweg Zuid 210, 6134 AG Sittard
Telefoonnummer: 046 452 31 11
ln.tsudratsgnilwob@ofni
Stad: Sittard
Route: Rijksweg Zuid 210
Postcode: 6134 AG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 00:00
Dinsdag: 13:00 - 00:00
Woensdag: 13:00 - 00:00
Donderdag: 13:00 - 00:00
Vrijdag: 13:00 - 00:00
Zaterdag: 13:00 - 00:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: stardust bowlen prijs, bowlen maastricht, bowlen fitland sittard, stardust kinderfeestje, bowlen limburg, glow in the dark bowlen limburg, bowlen roermond, bowlen deal limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijnen van de Giro Wijnen van de Giro 1 km We volgen de Giro d'Italia door een glas wijn! Een wijnreis via de Giro etappes.
Fuzion Group Fuzion Group 2 km Fuzion is a power generator for entertainment activities. We span a wide range of int...
Topkoks Topkoks 2 km Met groot genoegen introduceer ik hierbij mijn nieuwe organisatie, Topkoks. Voor de ...
Pasta by Michel Pasta by Michel 2 km Nooit geweest
Independent Coffee Independent Coffee 2 km Mooie koffietent met een vriendelijke eigenaar. De koffie is erg lekker met een goede...
GreenWorks GreenWorks 2 km GreenWorks is een duurzaam bedrijf dat op een gezellige en leerzame manier wil bijdra...
Meiden van Sittard Meiden van Sittard 2 km Meiden van Sittard is een initiatief van zelfstandige vrouwelijke ondernemers met een...
Cooking4U Cooking4U 2 km Eten was lekker via thuisbezorgd.nl . We hadden garnalen en lam en heeeel veeeel rijs...
Winkelcentrum Limbrichterveld Winkelcentrum Limbrichterveld 2 km Winkelcentrum Limbrichterveld
Oos Kaar Oos Kaar 3 km De Country avond was leuk goed Country Orkest gezellig maar later op avond was het te...
Unit 13 outdoor adventures Unit 13 outdoor adventures 3 km De inkom + restaurant zou de verwarming echt wel op mogen staan. Het was steen koud b...
Kerstmarkt Elzasplein Kerstmarkt Elzasplein 4 km Aangezien dit jaar (2019) ons 1ste jubileumjaar is hebben we iets unieks bedacht, nl....
De Doos De Doos 4 km Leuke en mooi aangekleed terras. Lekkere pizza’s! Wel allemaal wat aan de prijs.. ook...
Recensies
Was gewoon dikke prima. 2e uur gratis is erg netjes en maakt het voor €23.50 enorm goedkoop om met zn 5en 2 uur te bowlen. Minpunten waren dat er geen airco was, en dus erg warm was binnen met een hittegolf buiten. De muziek had ook wat rustiger gemogen. Veel Nederlandse mumblerap met best vieze teksten en videos vonden wij niet echt geschikt voor de vele kinderen die langskomen..
Mijn 30e verjaardag gevierd bij Stardust, wat een feestje! Super vriendelijke ontvangst door de eigenaar/manager. De projectie was een enorm leuke verrassing. Onze dochter van 2 heeft zich ook super goed vermaakt door de fijne kidshulpjes en persoonlijke aandacht. Steengrillen was echt top! Heerlijk vlees en ruim voldoende! Chapeau!
Moderne en goed aangeklede bowling, Echter schrokken we van de prijs 114 euro voor 2 uur/2 banen op vrijdag na 18:00, dit maakt het voor een uitstapje met drinken toch behoorlijk prijzig. De leen/huur schoenen mogen wel eens vervangen worden , de voering hing er bij verschillende compleet uit. Engels sprekend personeelslid , voor ons geen probleem maar kan me voorstellen dat het voor ouderen een obstakel kan zijn.
Teamuitje gehad hier. We hadden bowlen met steengrillen en onbeperkt drinken 3 uur. In die 3 uur tijd hebben we 3 drankjes gekregen. Ze kwamen ook niet zelf vragen voor de drankjes. Helaas hebben wij hier wel 19,50 p.p voor betaald. Bowlingbaan was goed en eten ook. We waren met minder man gekomen en konden als we wouden het eten meenemen. We waren met 7 man minder, een goede oplossing.
erg mooie baan en vriendelijk personeel, maar de ballen zijn echt niet fijn. of hele kleine gaten of juist heel groot. Ik heb nog nooit zo'n slechte score gehad. en de rookruimte konden ze net zo goed binnen hebben. Doordat er constant mensen naar binnen en buiten liepen bij de rookruimte had ik en ook anderen last van hoofdpijn door de rook. Ik had een baan precies is het midden.
Is lid van diner cadeau. Bij het betalen wou ik de kaart inleveren. Dit kon echter alleen in combinatie met een grill arrangement. Dit staat nergens vermeld. Meneer had het over een te hoge commissie. Hij wou de kaart absoluut niet accepteren! We hebben toch voor €80,00 gespendeerd in 1 uurtje tijd. Erg jammer!!
Slechte service, erg traag en de eigenaar is erg onvriendelijk. Kan geen lachje vanaf. Grote groep, waarvan er 2 afwezig waren. Gewoon betalen want ze hadden het eten 'vooraf' besteld... Het eten wat met grote containers binnenkomt. Draait alleen maar om geld hier!
Op zondag gaan bowlen met familie - zéér leuke bowling, vriendelijk personeel, heel correcte prijzen van drank/eten, voldoende parkeergelegenheid ! Tot een volgende keer.
Mooie bowling baan ook voor kleine kinderen
Prima plek voor te bowlen. Happy hour op zondag avond 2de uur gratis. super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid