facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Starballs

Adres: J.J. van Deinselaan 28 , Enschede 7541 BR, NL
Telefoonnummer: 053 434 0000
Stad: Enschede
Route: J.J. van Deinselaan 28
Postcode: 7541 BR


Openingstijden

Maandag: 13:00-01:00
Dinsdag: 13:00-01:00
Woensdag: 12:00-01:00
Donderdag: 13:00-01:00
Vrijdag: 13:00-02:00
Zaterdag: 12:00-02:00
Zondag: 12:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: Bowlen Twente, Bowlen Enschede aanbieding, Starballs menukaart, Bowlen Enschede Go Planet, Diekman Enschede, Bowlen Hengelo, Diekman Enschede activiteiten, Starballs kinderfeestje
Recensies
Groot complex met allerlei activiteiten indoor. Absoluut niet Coronaproof, geen QR code check. Aardige medewerkers, schone toiletten, gratis parkeergelegenheid voor de deur. Niet geschikt voor mindervaliden, ik heb geen lift gezien. Wij hebben gebowld, bowlingschoenen aanwezig die niet worden gereinigd, idem met de bowlingballen. De bowlingbanen zijn volautomatisch en werken goed. Leuk voor een keer maar omdat het geheel niet Coronaproof is kun je een ongemakkelijk gevoel hebben.
Mooie kleinschalig bowlingcenter. Goed te parkeren, makkelijk bereikbaar en vriendelijk personeel. Ik vind alleen de prijs van de baan plus de "verplichte consumpties" wel wat hoog. Dan kies je niet zo snel voor twee of meer uur. Dit geldt helaas voor meer bowlingcentra.
zeer fijn om met een groep te bowlen door de weeks dan is het wat rustiger. aardige medewerkers.
Mooie banen en voldoende ballen van verschillende gewichten/maten. Redelijke prijzen en het ziet er modern en verzorgd uit.
Mooie bowlingbaan, super bediening. Ook kun je darten, klimmen en nog meer leuke dingen.
Je kunt hier prima bowlen, je moet wel 5x vragen om drinken te bestellen. Ook moet je achteraf goed de rekening checken. Hier stonden dingen op die we niet hadden gehad, en het bar personeel beweerde van wel. Volgende keer hopelijk beter.
Mooie prijs, goede banen, vriendelijk personeel. Alleen koffie niet te z##pen :-, maar dat mag de pret niet drukken. Lekkere borrelhapjes.
Mooie complex, maar absoluut een afrader. Denken in het belang van de klant… NEE neeee absoluut niet. Vrouwelijke collega aan de bar is totaal niet klant gericht. Zeer asociaal en brutaal.
Drinken verplicht terwijl wij gedronken hebben?? Eerste en de laatste keer!
Duur bier kan ook gewoon Duits ipv Grolsch
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Starballs.

Enschede bowlen

openingstijden, locatie, vervoer. J.J. van Deinselaan 28 enschede poolhallen kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Starballs adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Starballs. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Starballs delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid