facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Star Twin Motors

Star Twin Motors

Info

Al meer dan 38 jaar Pure Passie!

Geschiedenis

Dé Italiaanse Motorspecialist van Nederland, dealer van Aprilia , Ducati & MV Agusta. Ook voor al uw Een Stuks Uitlaten in RVS op maat, framebouw, db- killers . Kan niet bestaat niet!

Adres: Kanaal Zuid 484, 7371 GL Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 055-5051329
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Kanaal Zuid 484
Postcode: 7371 GL



op zoek naar gerelateerd: StarTwin motoren in loenen open tweede paasdag, StarTwin Techniek, StarTwin loenen openingstijden, Royal Enfield star Twin, Ducati dealer, Startwin webshop, Ducati Zaltbommel, Ducati dealers Nederland
Recensies
Dealer die nog weet wat service en klantvriendelijkheid is. Afgelopen weekend zonder afspraak mogen proefrijden op zowel een Multistrada 1200 als een 950 om de verschillen te ervaren. Verkopers denken goed met je mee over inruilen/verkopen van eigen motor. Uiteindelijk besloten om mijn huidige motoren nog te houden, ook geen probleem voor StarTwin. Onze dealer voor onderhoud en advies! en lekkere koffie
Leuke kleine Ducati dealer. Vanmiddag even langs gereden. Ik was in de markt voor een DesertX. Stonden er 2. Ik stond al een tijdje alleen in de zaak. Vaste klanten gaan voor en krijgen koffie, mogelijk een moment opname. Misschien had ik ook wat assertiever moeten zijn en stond ik veel te lang bij de DesertX. Vast een leuke zaak gezien de reviews als je weet hoe de hazen daar lopen.
Op zaterdag in alle drukte mijn Ducati toch even uitgelezen! Top service! Helaas wat het ter plekke niet te repareren, meteen een afspraak gemaakt!
Heb echt een fantastische occasie gekocht bij deze winkel. Ben super tevreden over en was volledig als beschreven. Door corona heb ik alles online geregeld. Enigste minpunt, beide kentekens afgeven ging wat moeizaam.
Kundig en vriendelijk personeel, goede sfeer, lekkere koffie en mooie motoren
Geweldig ontvangen en uitgebreid de tijd genomen. Gesproken over de 80ties Ducati klassiekers. Er staat naast nieuw ook veel speciaal 'oud' spul, erg mooi. Henk-Jan heeft me geholpen bij de aankoop van een bijzondere F1 uit Frankrijk, dat is nog eens service. Tbv de aankoopcheck en onderhoud kom ik zeker bij hem terug, Bedankt
Topzaak! Mooie merken en professionele medewerkers. Altijd vriendelijke service.
Een klein maar fijne motor dealer in de buurt van Apeldoorn, blinken uit door de grote technische kennis van met name Italiaanse motormerken. Altijd veel onderdelen direct beschikbaar!!
ik heb hier 2 maal een motor laten afstellen. Ik ben geen vaste klant maar zij zijn wel de dichtstbijzijnde specialist voor Aprilia in mijn regio. De motor is op de testbank geweest en juist afgesteld. Daarnaast kreeg ik nog advies om de koppelingspomp na te kijken. Erg goede en vriendelijke service, niet duur en ontvankelijk voor niet vaste klanten. Mijn motor loopt nu trillingsarmer en trekt meer lineair op.
Keurig en kundig geholpen! Mocht tijdens het wachten ook nog een blokje om met de fantastische Ducati Supersport S.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid