facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Star Taxi Almelo

Info

Star Taxi Almelo staat 24/7 tot uw dienst. De goedkoopste Taxi in Almelo.

Adres: Stationsplein 1, 7607 GD Almelo
Telefoonnummer: +31638725278
Stad: Almelo
Route: Stationsplein 1
Postcode: 7607 GD



op zoek naar gerelateerd: Taxi bus Almelo, Taxi bedrijf Almelo, Taxi Hengelo Almelo, Taxi Enschede Almelo, Taxi reserveren, Taxi Preston Palace, Kosten taxi lange afstand, Hoeveel kost een taxi voor 20 km
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TAXI HARBRINKHOEK-ALMELO TAXI HARBRINKHOEK-ALMELO 1 km Bedankt collega voor de goede service dat je altijd optijd bent en accuraat groetje...
Tan-Tour-Taxi Tan-Tour-Taxi 3 km Tan-tour-taxi luxe taxi service
Recensies
Zeer vriendelijke en professionele chauffeur. Helpt klanten eventueel ook bij het in en uitstappen. Goede service, zeer tevreden! Zeker een aanrader
Super aardige chauffeur. Er valt goed met hem te overleggen en als hij zelf niet kan rijden zoekt hij naar een oplossing! Jammer dat we maar 5 sterren kunnen geven anders waren het er echt 10 geweest!!!
Wat duur van barbiertje naar mijn huis 23.00 bij andere taxi's voor de zelfde rit 15 euro
Top service! Zeer goed geholpen door de taxichauffeur die mij ruim op tijd op mijn bestemming wist te brengen. De auto is schoon en ruikt fris. Daarnaast is het een alerte chauffeur die ook een gezellig praatje maakt met de klant. De volgende keer maak ik hier zeker weer gebruik van. Star taxi maakt zijn naam waar!
Hele vriendelijke en betrouwbare chauffeur, gezellige ritten & waar voor je geld , als hij het even druk heeft dan wacht ik liever een uur langer tot hij er is dan dat ik met een andere taxi ga! Zonder twijfels de beste taxi van Almelo!
Ik ga al jaren met deze taxi. Heb elk bedrijf zowat gehad maar dit is de enige die eerlijk is en altijd op tijd. Als hij het druk heeft regelt hij een andere taxi voor je. Betrouwbaar en een top chauffeur!
Wij zijn samen met mijn vriendin van Preston palace naar Rotterdam geweest. Was een top service en mooie auto. De volgende keer gaan we zeker weer met deze taxi.
Hele leuke en lieve taxi chauffeur!! Top service! We mochten zelfs onze eigen liedjes luisteren en hij was daarin heel meegaand! Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid