facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stanislas College HR

Info

Onderwijsaanbod

Geschiedenis

MAVO

Het mavo (middelbaar algemeen vormend onderwijs) bereidt je in vier jaar voor op een opleiding aan het mbo (middelbaar beroepsonderwijs), niveau 3 of 4. Met goede cijfers op je eindlijst en het juiste vakkenpakket kun je na het behalen van je diploma ook doorstromen naar 4 havo.
Het mavo wordt officieel vmbo tl (theoretische leerweg) genoemd, maar wij geven de voorkeur aan de term mavo.
Aan het einde van het tweede leerjaar kun je enkele vakken laten vallen en aan het eind van de derde klas kies je een sector:
techniek
zorg & welzijn
economie
landbouw
In het vierde jaar doe je eindexamen in de vakken die bij deze sector horen. Daarnaast kun je bij ons een extra examenvak kiezen, wat handig is als je wilt doorstromen naar het havo.



"Het Stanislas beweeg-vmbo/mavo is een school die draait om jou. Om wat je goed kunt en wat je minder goed kunt. We helpen je het beste uit jezelf te halen. Het draait daarbij om drie uitgangspunten. 1 Sporten en bewegen; 2 Keuzevrijheid; 3 Maatwerk"
Adres: Henriette Roland Holstlaan 2, 2283 HB Rijswijk
Telefoonnummer: 070 3948833
Stad: Rijswijk
Route: Henriette Roland Holstlaan 2
Postcode: 2283 HB



op zoek naar gerelateerd: Stanislascollege logo, Visie stanislas college, Stanislas open dag 2022, Stanislas Westplantsoen open dag, Aantal leerlingen Stanislas Westplantsoen, Docenten Stanislas Westplantsoen, Stanislas groep 8, Aantal leerlingen stanislas Pijnacker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stanislascollege Beweeg-vmbo/mavo Stanislascollege Beweeg-vmbo/mavo 32 meter Vmbo en mavo Brengt leren in beweging
Rijswijks Lyceum Rijswijks Lyceum 866 meter Leuke school, maar er zijn strenge leraren. Misschien is dat wel goed maar de leraren...
Wellantcollege Rijswijk Mbo Flower Design Wellantcollege Rijswijk Mbo Flower Design 982 meter 1 woord 4 letters: slecht. Dure boeken gekocht amper geopend. Leraren hebben merkbaar...
Recensies
Echt een hele slechte school niet om aan te raden aan je kind! Je wordt oneerlijk behandeld met de rest hangt er van af wie je bent. Teamleider, Coördinator leerlingzaken en de Coördinator veiligheid alle 3 zijn niet te beschrijven! Je wordt oneerlijk behandeld. En nooit geholpen! Ze zien alleen je negativiteit en niet de positiviteit bah!
Slecht school niet hier naartoe, kinderen pesten elkaar docenten doen niks en de docenten zijn zo dramatisch en leugenaars ga beter naar een ander school toe niet deze.
Hele leuke school zit nu bijna 3 jaar op deze school echt de docenten zijn altijd vrolijk altijd behulpzaam teamleider is ook echt geweldig de sport locaties zijn ook super leuk echt een aanrader deze school!!!
Hele slechte school docenten helpen je niet en er word erg gepest op deze school en ze doen er niks aan.
Ik heb hier nu 4 jaar gezeten.. niks geleerd en alleen maar depressie gekregen
Walgelijke school! docenten en mentor luisteren niet naar je... je bent niks waard je kan niks goeds doen
Slechte school niet gaan slechte docenten die je niet helpen en ze trekken kinderen voor.
Hele slechte school docenten helpen je niet en er word erg gepest op deze school en ze doen er niks aan
Hele goede school grappige maar ook strenge leraren maar.dat hoort erbij
hele lieve docenten
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stanislas College HR met het openbaar vervoer


Rijswijk, Rijswijk Station 160 meter
17
Rijswijk, Rijswijk Station 160 meter
22
23
29
Rijswijk, Station Rijswijk 160 meter
30
53
61
Rijswijk, Rijswijk Station 200 meter
22
23
29
Rijswijk, Station Rijswijk 200 meter
30
51
53

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid