facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stancepanse Kevertje

Stancepanse Kevertje

Info

Gastouderproject in Hulst in samenwerking met Stichting Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Geschiedenis

Kom je bij mij spelen?

Mijn naam is Stance en ik ben gastouder bij Kinderopvang Zeeuws- Vlaanderen. Ik ben 55 jaar, moeder van twee studerende kinderen en ben getrouwd met Guus. We wonen in een leuk appartement, met binnentuin, op de begane grond binnen de vesting van Hulst.

Ik ben verpleegkundige en heb ruim acht jaar ervaring in de gastouderopvang. Werken met en voor kinderen is superleuk en vooral het kleinschalige van het gastouderschap maakt het voor mij net wat persoonlijker. En die band is iets wat ik erg belangrijk vind in het contact met kind en ouder.

Ik houd zelf enorm van alles wat met knutselen te maken heeft, gezelligheid en vrolijkheid, samen even lekker gek doen, naar buiten gaan en leren door lekker te spelen. Ieder kind mag zichzelf zijn. Een complimentje geven, een aai over de bol en een dikke knuffel horen hier ook zeker bij. Ik ga altijd uit van het positieve. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich geborgen en geliefd voelen zodat ze in alle rust en veiligheid kunnen opgroeien op hun eigen wijze.

Adres: Dubbele Poort 8, 4561BJ Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 0114-630384
Stad: Hulst
Route: Dubbele Poort 8
Postcode: 4561BJ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid