facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stammineke 2.0

Stammineke 2.0

Info

Welkom op de Facebook-pagina van Stammineke 2.0



"Welkom bij de mooiste feestlocatie van regio Horst en Venlo! Voor je personeel, een verjaardag of als knaller na je bruiloft - je kunt al vanaf 50 personen bij ons terecht. Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!"
Adres: Dorpstraat 12, 5971CC Grubbenvorst
Telefoonnummer: 077-374 34 76
Stad: Grubbenvorst
Route: Dorpstraat 12
Postcode: 5971CC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beej Toën // Eten & Drinken Beej Toën // Eten & Drinken 178 meter Gewoon Top! We eten wel eens buiten deur, maar komen hier regelmatig terug om te ete...
Recensies
Zo'n gezellige café kom er om de zoveel tijd om er competitie darten te doen.Altijd goede muziek en personeel en gastvrij heel vriendelijk en goed.zeker de moeite waard om er iets te gaan drinken.
Groot café met een zeer mooi country western style interieur. Personeel is vriendelijk. Ook geschikt voor grote feesten en partijen. Geen eigen parkeerterrein, maar meer dan voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.
Fijne kroeg, goede feestjes en heerlijk eten!
Leuke kroeg!! Ook leuk gedecoreerd, een beetje in country style, ziet er geweldig uit. Het personeel is ook super aardig. Kortom dus een hele leuke kroeg.
Ziet er leuk aangekleed uit. Was er met darten. Kantine met eigengemaakte soep was heerlijk
Tof plek moet je echt een keer heen
Prima Café .. gezellig en aardige mensen
Zeer klantvriendelijk personeel. Mooi en ruime locatie.
Leuke kroeg lekker bier
Gezellig kroeg 1e x geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid