facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stam Familierecht Advocaten & Mediators

Stam Familierecht Advocaten & Mediators

Info

Advocatenkantoor gespecialiseerd in personen- en familierecht, zoals echtscheiding, mediation, omgang, gezag en alimentatie.

Adres: Marktveld 26, 5261 EB Vught
Telefoonnummer: 0732200066
Stad: Vught
Route: Marktveld 26
Postcode: 5261 EB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Marktveld 26 Vught, Banning Advocaten
Recensies
Wederom, indirect, een zeer negatieve ervaring met Mr. Lous Stam. Geld is haar enige drijfveer, een familierecht advocaat onwaardig. Totale aanfluiting, zowel professioneel als intermenselijk. En de cursus mediatie die ze naar eigen zeggen heeft gevolgd kun je op de spreekwoordelijke vuilnishoop gooien. Althans daar heeft ze niets opgestoken, lijkt het. Op haar professionele google site kun je geen reviews meer plaatsen, naar de reden daarvan kun je slechts raden. Narcisme ten top. Dan maar op haar onroerend goed bv-tje, elke waarschuwing is er een, denk ik dan maar! Wederom, die ene ster is er echt een teveel. Nul zou meer passend zijn!
Geen prettige ervaring, mevrouw Stam kwam erg direct en grof over. Na het intake gesprek meteen gestopt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid