facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stam Boomspecialisatie

Stam Boomspecialisatie

Info

Stam Boomspecialisatie is een professioneel bedrijf, dat zich richt op de boomverzorging. We bezitten de benodigde opleidingen, machines en expertise.

Geschiedenis

Stam Boomspecialisatie is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring, dat zich alleen richt op de boomverzorging. We zijn in het bezit van de benodigde opleiding, machines, expertise, in het bijzonder voor de particuliere markt.

Projecten in alle soorten en maten binnen de boomverzorging zijn aan ons besteed. We gaan graag de uitdaging aan! Zie onze website voor een impressie om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden.

We zorgen ervoor, dat de werkplek altijd netjes en schoon opgeleverd wordt.

Allround boomverzorger - in het bezit van Europees erkend certificaat: European Tree Worker
* kroonverzorging
* vakkundig verwijderen
* planten
* verplanten
* groeiplaatsverbetering
* onderzoek
* advies

Stam Boomspecialisatie kenmerkt zich door hoge efficiëntie, betrouwbaarheid in afspraken, accurate advisering en deskundig advies. Boomverzorging gaat gepaard met de nodige risico's. We weten wat we doen. Het boomverzorgingswerk is nauwkeurig verzorgd en de aanpak professioneel. We doen alles in overleg en zijn degelijk verzekerd.

Maarten Stam is een gekwalificeerd 'European Tree Worker' (ETW). Zijn beroep beoefent hij met overtuiging, efficiëntie, nauwkeurigheid en creativiteit. Zijn kracht ligt in het feit, dat hij vakkundig weet in te spelen op iedere situatie. Hij communiceert persoonlijk, professioneel en is vindingrijk.

Een boomverzorger werkt eigenlijk nooit alleen. Stam Boomspecialisatie heeft een netwerk van betrouwbare vakmensen, met wie we samenwerken.

Een boom verwijderen? Waar deze ook staat, het is geen probleem. We maken gebruik van klimtechniek, hijsen enz.

De term 'kroonverzorging' staat voor het snoeien en reduceren (uitlichten) van uw boom/bomen. Iedere boom heeft onderhoud nodig. Snoeien doet bloeien!
Wanneer takken niet vrij kunnen vallen, laten we ze gecontroleerd zakken.

Heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem gerust (vrijblijvend) contact op!



"Stam Boomspecialisatie is een professioneel bedrijf, dat zich alleen richt op de boomverzorging. We bezitten de benodigde opleidingen, machines en expertises in het bijzonder voor de particuliere markt."
Adres: Krumselaarseweg 7, 3771PG Barneveld
Telefoonnummer: 06 42725582
Stad: Barneveld
Route: Krumselaarseweg 7
Postcode: 3771PG


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 20:30
Dinsdag: 06:30 - 20:30
Woensdag: 06:30 - 20:30
Donderdag: 06:30 - 20:30
Vrijdag: 06:30 - 20:30

Recensies
Het is gewoon een super bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid