facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stam Autorijschool

Info

Stam Autorijschool, een feestje om bij in te stappen!

Geschiedenis

Welkom op de site van Stam Autorijschool.

Zoals het de goede gewoonte betaamt zal ik mezelf maar eerst even voorstellen; Mijn naam is Bert-Jan Stam, ik ben getrouwd met Gabriëlle Stam en we hebben vier mooie dochters. Ik ben van het geboortejaar 1968 en gevestigd op Goeree-Overflakkee te Dirksland.

Augustus 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor rij-instructeur, en ben sindsdien gecertificeerd voor het geven van motorrijles (A) autorijles (B) en brommobiel/bromfietsles (AM). Stam Autorijschool geeft naast de `gewone` rijopleiding tevens ook spoedopleidingen voor hen die in een zeer korte periode het rijbewijs willen halen, informeer naar de mogelijkheden. Na een intakeles van 1,5 uur kunnen we je al snel vertellen wat je kansen zijn en in welk tijdsbestek we het kunnen afronden.

Stam Autorijschool heeft zich in de loop der tijd ontpopt als 1 van de betere opleiders op Goeree Overflakkee met een dito slagingspercentage. Op dit moment rijden er twee schakel auto's voor Stam Autorijschool. Per januari 2012 is daar een lesauto Toyota Aygo automaat bij gekomen. In totaal rijden er 3 lesauto's van Stam Autorijschool rond.

Deze ontwikkeling danken wij mede aan onze huidige en oud leerlingen welke onze rijschool aanbevelen bij vrienden en vriendinnen uit tevredenheid over de kwaliteit en manier van lesgeven.

Op de onderstaande link kun je het slagingspercentage van Stam Autorijschool zien bij het CBR:

ww.rijschoolgegevens.nl/index.asp?pageid=2&examenplaats=40&gemeente=4358&x=11&y=13

Wil je mij bellen voor een afspraak of voor informatie? Stuur dan even een 'whatsapp' naar mijn mobiele nummer 06- 5351 7885, dan noteer ik je nummer en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Daarnaast kun je ons mailen op: [email protected].

De losse praktijkles duurt 1 uur, 1½ uur of 2 uur. Indien je kiest voor een vervolgpakket dan rijdt je blokken van 1½ uur of 2 uur. (zie tarieven)

Je wordt (gratis) opgehaald en thuis gebracht, je rijdt in een rookvrije auto met een vaste rij-instructeur. De eerste les streef ik ernaar om een les van een uur te geven, de praktijk wijst uit dat er in de eerste les vaak zoveel indrukken op je afkomen dat je in de eerste rijles na een uur te hebben gereden niet veel meer opneemt, ofwel een uur is precies goed!
Er wordt examen gereden vanaf het examencentrum in Rijswijk. Voorafgaand aan het examen wordt een laatste "examen" rijles gegeven deze les zal je alleen worden gecorrigeerd indien echt nodig, om zeg maar de laatste puntjes op de i te zetten.



"Auto en motor rijschool en in 2023 ook E achter B voor Goeree Overflakkee en omstreken.We geven rijles in een BMW 320 en een Mini Cooper voor de schakelauto en in een elektrische Renault Zoe welke een automaat is.We geven rijles voor de motor vanaf A2 categorie.Tevens zijn we gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen die zich in autisme spectrum bevinden.Naast de rijlessen is het mogelijk om voor een opfriscursus te gaan ook indien u rijangst wilt overwinnen dan staan wij u graag terzijde.Ook in rijtesten bij het CBR hebben we veel ervaring, denk daarbij aan rijtesten op grond van medische keuring door lichamelijke aandoeningen of fysieke beperkingen.We zijn er voor u!"
Adres: Essenlaan 8, 3247 GG Dirksland
Telefoonnummer: 0653517885
Stad: Dirksland
Route: Essenlaan 8
Postcode: 3247 GG



op zoek naar gerelateerd: Scooter rijbewijs Goeree-Overflakkee, Motorrijles flakkee, Autorijschool Goeree-Overflakkee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verkeersschool Cees Koert Verkeersschool Cees Koert 961 meter Top gosert! Neemt de tijd en heeft door zijn jarenlange ervaringen veel kennis om jou...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid