facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stalling31 Swifterbant

Stalling31 Swifterbant

Info

De caravanstalling voor uw caravan, camper of boot. Met meerdere caravanstallingen over Nederland bent u bij ons altijd aan het juiste adres.



"Bij caravanstalling Swifterbant vindt u een overdekte stalling voor uw caravan, camper, auto, vouwwagen, boot op trailer en aanhanger. De stalling is zeer ruim en beschikt over meerdere verdiepingen welke geheel verhard en geïsoleerd zijn.Bij aankomst zult u persoonlijk worden ontvangen door één van de getrainde en ervaren locatiebeheerders van onze caravanstalling Swifterbant. Wij vinden het belangrijk om eerst een goed persoonlijk contact te leggen en alle klanten goed te ontvangen. Dan zal de beheerder samen met u een innamebon maken voor duidelijke afspraken omtrent het stallen van uw object. Zoals informatie over de conditie van uw object, de schaderegeling, gasflessen inname en andere zaken. Zo worden er duidelijke afspraken gemaakt"
Adres: De Kil 11, 8255 RR Swifterbant
Telefoonnummer: 088-0313131
Stad: Swifterbant
Route: De Kil 11
Postcode: 8255 RR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Box4u Box4u 182 meter Mijn inboedel heeft er twee jaar opgeslagen gestaan! Alles is nog perfect, van leren ...
Recensies
De beheerder kwam wat te laat. Hij was intussen gebeld door nog een wachtende. Verder was voor ons, als nieuwe staller, niet direct duidelijk dat de afspraaktijd een vanaf-tijd was, dus dat er sprake was van een inloopuur als het ware. Overigens was de beheerder erg vriendelijk. Lijkt een goede stalling.
Heb geen fijne herinneringen aan deze stalling! Niet gastvrij en vrij prijzig. Stalling is vochtig en onverwarmd.
Deze eigenaar is een oplichter. Pas op! Was in tv-programma Foute boel van SBS 6
Pas op stal je caravan of camper hier niet! Eigenaar Geert van Zutphen was op tv voor oplichting!
Zeer onbetrouwbaar bedrijf geen zaken meedoen. Beter even verder zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid