facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stalhouderij 't Beekdal

Stalhouderij 't Beekdal

Info

Gezellige Sport/recreatie/pensionstal in Chaam aan de Ginderdoorstraat. Hoofdzakelijk huisvesten wij paarden en kopen soms leuke paarden in om op te leiden.

Adres: Ginderdoorstraat 2, 4861CC Chaam
Telefoonnummer: 0612928508
Stad: Chaam
Route: Ginderdoorstraat 2
Postcode: 4861CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurkampeerterrein 't Beekdal Natuurkampeerterrein 't Beekdal 49 meter Mooi rustig plekje in het groen. Heel schoon en verwarmd toiletgebouw met ruim voldoe...
Recreatiepark Klein Paradijs Recreatiepark Klein Paradijs 3 km Mooi recreatie park waar veel te doen is .
Recensies
Mooi rustig plekje in het groen. Heel schoon en verwarmd toiletgebouw met ruim voldoende toiletpapier, zeep ea.
Hele fijne plek! Mooi wandelgebied vanaf de camping. Sanitair netjes en ruim. Heerlijke vuurplaats!
Rustige en goed verzorgde camping met super strakke grasmat. Nieuw, netjes en schoon sanitair. Goed fietsen en wandelen in de omgeving.
Leuke knusse camping. Ik maakte gebruik voor 1 nacht van de trekkershut met eigen wc. Douchen kon in het sanitair gebouw, dit was netjes en schoon. Prima locatie.
Prima camping, redelijk rustig en genoeg afstand mogelijk. Erg mooi en schoon sanitair, en fijn dat er picknicktafels zijn om even aan te zitten als je zelf geen stoelen mee kan nemen.
Paar dagen gestaan. Grote plaatsen, keurig en schoon sanitair. Veel voorzieningen voor gasten, zoals een keukentje, koelkasten, fietsenstalling met elektra. Veel camping en niet duur. Veel fietsers die deze camping aandoen.
Mooi,schoon en rustig. Zeer goede accommodatie!
Gegeven de aard van de camping is het uitstekend verzorgd. Afhankelijk van de plaats is er uitzicht op paarden. De omgeving is heel rustig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid