facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Zonnehoef

Stal Zonnehoef

Info

40 euro per les (45-60 min)
50 euro per duo les
Reiskosten n.t.b.

Geschiedenis

Stal Zonnehoef is een professionele stal waar iedere paardenliefhebber terecht kan voor deskundige en oprecht betrokken begeleiding van Nelleke van Zon.

Nelleke is internationaal gediplomeerd instructrice, ruiter en jurylid.
Ze traint op haar stal dagelijks paarden en ruiters met veel plezier naar hoger niveau, in de breedste zin van het woord. Dit kunnen zowel pony ruiters als volwassenen zijn, van alle disciplines en niveau's, als ook recreanten!

Ze gebruikt hierbij een combinatie van diverse methodes, met als uitgangspunt een eerlijke en natuurlijke omgang en plezier met je paard! In balans zijn is de rode draad, zowel mentaal als fysiek.
Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het in balans komen van het paard. Want alleen op die manier kan hij zich volledig ontspannen en loslaten.
Daarnaast gebruikt Nelleke speciale ademhalingstechnieken in de lessen (inmiddels wel zo'n beetje een specialiteit te noemen ;-)) waarmee geweldige doelen worden bereikt. Niet alleen bij bepaalde spanningen of angsten, maar ook voor finesse in overgangen of zijgangen, of in een parcours bijvoorbeeld.

Plezier in het werk, harmonie en welzijn staan centraal en daarmee worden prachtige resultaten behaald, op een eerlijke manier!

Nelleke heeft ervaring in opleiden dressuur t/m Grand Prix niveau en wedstrijdervaring t/m Prix st George niveau. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het dressuurmatig begeleiden van o.a. springruiters.

Leermeesters zijn o.a. voormalig wereldkampioene Anne Grethe Jensen (DK), voormalig bondscoach Bert Rutten, huidig bondscoach Rien van der Schaft en sportpsychologe Sanne Beijerman.
Daarnaast volgt ze met regelmaat clinics en trainingen. O.a. op het gebied van Natural Horsemanship en biomechanica.

Stal Zonnehoef beschikt over een 20x60 buitenbaan en een 20x40 binnenbaan, voorzien van een Agterbergbodem en meerdere spiegels.

Groepslessen (max.4) en trainingen op locatie in overleg.
Wedstrijdbegeleiding in overleg. (ook voor de niet-vaste leerlingen)
Een clinic bij jou op stal of vereniging.
Vraag gerust naar de opties!

Kosten prive les: 40 euro (45-60 min)
Kosten groepsles: 50 euro (45-60 min)
Voor les op locatie komen daar de reiskosten bij.
Kosten wedstrijdbegeleiding: 50 euro. Dit is incl. mentale voorbereiding met theorie, hulp bij losrijden (met headset), inspreken video tijdens de proef en nabespreking met huiswerk natuurlijk!

Tevens zijn wij dealer van Feral Horse Care/Vitalbix, een nieuw paardenvoer op basis van een hoog vitaminegehalte en zeer laag suiker en zetmeel gehalte. Je kunt bij ons terecht voor voeradvies en het hele Vitalbix assortiment.

Je bent van harte welkom op Stal Zonnehoef!
Bel of mail gerust vrijblijvend voor meer informatie.

Graag tot ziens!



"Coaching en Vitalbix dealer"

"Coaching en Vitalbix dealer"
Adres: Heikantstraat 32, 5712 GS Someren
Telefoonnummer: 0620964198
Stad: Someren
Route: Heikantstraat 32
Postcode: 5712 GS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoedvisserij Someren Landgoedvisserij Someren 19 km Erg leuk om een dagje te vissen. Ook zeker voor kinderen een aanrader.
Bfit Bfit 19 km Prima zwembadje voor de Kids om zwemles te volgen. En het is daar lekker warm.
Taekwondo Someren Taekwondo Someren 20 km Geweldige club! Mensen hebben het altijd naar hun zin. Fijne trainingsruimte, en een ...
Stichting Taekwondo Activiteiten Stichting Taekwondo Activiteiten 20 km Stichting Taekwondo Activiteiten is de organisatie achter Taekwondo Kamp Nederland. ...
Kris-T Kris-T 20 km Freelance sportinstructrice, Creatieve workshops, persoonlijke creatieve opdrachten, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid