facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Wilten

Stal Wilten

Info

Are you looking for your next Champion? Here at Stal Wilten we make Champions happen! Like our page

Geschiedenis

Stal Wilten specializes in the selection and sales of top quality sport horses. At Stal Wilten, we always have an exceptional selection of hunters, jumpers, and equitation horses for sale. From the short stirrup ring to the International Grand Prix ring, Stal Wilten horses have proven to be champions. Over the past decade, Stal Wilten has been selecting and selling horses with only the best blood lines, attitudes, confirmation, talent, and potential. From all of us at Stal Wilten, we want to welcome you to the family by finding your next champion.

Follow us on Instagram and Youtube @StalWilten!

Adres: Oosteinde, 7711BW Nieuwleusen
Stad: Nieuwleusen
Route: Oosteinde
Postcode: 7711BW



op zoek naar gerelateerd: manege wilten zwolle, sporthorses, hunter jumper horses for sale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ten Kate Racing SBK Ten Kate Racing SBK 4 km We are team Ten Kate Racing SBK We are family aiming for victory
Recensies
Waar te beginnen over hoe geweldig Stal Wilten is... Het team is geweldig, Roy en zijn vader Paul zijn enorm toegewijd aan deze paarden. Ze bieden de beste kwaliteit die je zou kunnen zoeken in jagers, equitations, derby of springers. Alles van professioneel tot junior amateur of kindvriendelijk, deze paarden zijn perfect. Roy weet ze te vinden, hij zorgt ervoor dat ze in hun beste aangepaste programma zitten om de paarden hun ware potentieel te laten zien. Roy geeft veel om elk paard in zijn stal en het is ontroerend om zo'n inspirerende ruiter aan het werk te zien. Het is een echt familiebedrijf en een geweldige paardenomgeving. Roy doet zoveel moeite om ervoor te zorgen dat elk detail van elke foto, elke video en elke atleet, paard en ruiter zo goed mogelijk is in de verkoopvoorbereiding. Het was een absoluut geweldige ervaring om de afgelopen week met Stal Wilten te komen rijden en ik kan niet wachten om terug te gaan in het voorjaar en meer van hen te leren! Bedankt dat je me de volledige ervaring hebt gegeven en me zoveel hebt laten zien en leren in één week, ik kan je nooit genoeg bedanken voor de kans. Elk paard waar ik op zat was geweldig om te rijden en buitengewoon goed gemanierd op de grond! Ik kan niet wachten om er in de toekomst een mee naar huis te nemen! Persoonlijk raad ik ten zeerste aan om Stal Wilten te bellen om je volgende kampioensatleet te vinden!!
Ben al een paar keer bij Roy geweest. Mooie stal en mooie paarden. Echt een ervaren man op paardengebied.
Wanneer je streeft naar perfectie, dan is dit wat je zoekt! Paarden van hoge kwaliteit, zeer goed onderhouden terrein.
Geweldige paarden te koop!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid