facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal van Leur

Stal van Leur

Info

Stal van Leur is een stoeterij waar KWPN springpaarden gefokt worden. In het verleden zijn er al een aantal successen behaald.

Geschiedenis

In 1995 heeft Bertus van Leur, eigenaar van Stal van Leur, zijn eerste 2 KWPN merries aangeschaft. Deze merries waren Nadieh en Nacha. Voordat zij onder het zadel gingen is er eerst met hen gefokt wat zeer succesvol bleek te zijn. Binnen afzienbare tijd is er toen nog een fokmerrie aangeschaft, Milona.

Omdat uit deze 3 merries mooie en goede veulens bleken te komen is Bertus doorgegaan met fokken. De bloedlijnen zijn zelfs zo succesvol gebleken dat deze bloedlijnen nog steeds voorkomen bij Stal van Leur.

Nadieh is ondertussen verkocht en heeft al vele grote prijzen gewonnen onder Georgina Bloomberg in Amerika. Met haar dochter, Sarah Jane VL, wordt momenteel gefokt en deze laat zien dat zij de kwaliteiten van haar moeder met succes overbrengt.

Stal van Leur is begonnen met 2 stallen en een rijbak maar nu is het complex uitgegroeid tot 19 stallen, een indoor rijhal, 2 outdoor rijbakken, een trainingsmolen en veel grasland voor alle jonge paarden en de fokmerries.

Adres: Rheezerend, 7701BC Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Stad: Dedemsvaart
Route: Rheezerend
Postcode: 7701BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FP Diensten FP Diensten 3 km Top glazenwassers.
Judith4balance Judith4balance 3 km gezond en bewust je eetpatroon veranderen naar een evenwichtig eetgedrag, bereiken va...
Bouwbedrijf Houtman Bouwbedrijf Houtman 4 km Mijn vader werkt er en als ik het iedere keer zie als ze weer een huis een schuur of ...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stal van Leur met het openbaar vervoer


Dedemsvaart, Rheezerend 60 150 meter
129
629
Dedemsvaart, Rheezerend 210 meter
129
629
Dedemsvaart, Rheezerend 60 230 meter
129
Dedemsvaart, Rheezerend 250 meter
129

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid