facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Sans Souci

Stal Sans Souci

Info

verkoop
Fokkerij

Adres: Zeumerseweg 18, 3781pc Voorthuizen
Telefoonnummer: 0620450457
Stad: Voorthuizen
Route: Zeumerseweg 18
Postcode: 3781pc



op zoek naar gerelateerd: Ervaringen stal Sans Souci, Http www Stal Sans Souci nl web index php tekoop, Sans souci Potsdam, Manege Voorthuizen, Sans Soucis, Paard te koop Stal, Manege Kootwijkerbroek, Sans Souci te koop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoë de Booij Dressage Stables Zoë de Booij Dressage Stables 10 meter Zoë de Booij Dressage Stables, in en verkoop dressuurpaarden, bemiddeling bij aan en ...
Lifestyle Training Lifestyle Training 2 km Zitten is “het tweede roken” We zitten teveel. Tijd om te gaan bewegen dus. Met onze ...
Recensies
Netjes geholpen, vriendelijke mensen. Mag paard meerdere keren proberen, ook buiten het terrein. Paarden staan overdag lekker buiten in paddocks met onbeperkt hooi. Op stal ook onbeperkt hooi. Er wordt goed voor ze gezorgd.
Mensen 1 tip koop daar nooit iets, om ellende te voorkomen. Puur voor het geld , geen enkele liefde voor paarden . Laat meisjes de verkoop doen . Jammer dat ik nog 1 ster moet geven voor mij had ze -5 gekregen.
In juni 2018 mijn paard bij deze stal gekocht. In December 2018 hem al met pensioen moeten doen wegens artrose in allebei zijn voorkogels. Ook had hij allemaal stalgebreken waar niks over verteld was. Voor mij nooit meer!
Ik ben twee keer op deze stal wezen kijken. Eerste keer dacht ik het paard gevonden te hebben wat ik zocht; helaas 2 keer klinisch afgekeurd wegens kreupelheid. Toen toch opnieuw een poging gedaan en nog wat andere paarden bezichtigt. Hoewel het lieve paarden waren, waren deze ook allebei niet in orde medisch gezien op mijn eigen oog, en is er dus geen koop gedaan. Ze moeten de paarden meer tijd gunnen om te herstellen! Wel zijn de mensen bij stal sans souci erg vriendelijk en behulpzaam. Toch geeft het geen goed gevoel als de paarden niet in orde zijn.
Een aantal weken geleden onze lieve Alladdin hier gekocht. Goede ervaring met deze stal. Het meisje dat ons hielp was eerlijk over het paard en erg vriendelijk. Ze nam de tijd en vroeg ons of we dingen zelf wilden doen tuurlijk!, Erg fijn, zo konden we gelijk zien hoe die reageerde. Paarden stonden tevreden te kauwen in de paddock, stallen lagen er netjes bij. Wie weet tot een volgende keer!
Een fijne stal met het hart op de goede plek! De paarden hebben allemaal een groot hooinet in hun stal, de stallen zijn goed opgestrooid en paarden staan veel buiten in de groep! Ook bij de verkoop wordt er ruim de tijd genomen, het paard wordt eerst voorgereden of als je wil mag je er zelf meteen op. Je mag ook meerdere keren komen proberen en de afronding gaat ook netjes, keuren etc allemaal geen probleem. Als je een lief betrouwbaar paard zoekt is deze stal zeker een aanrader!
Fijne stal met een divers aanbod aan paarden. Je kunt meerdere keren komen kijken voor een paard en je mag de tijd nemen als je er bent, daar wordt niet moeilijk over gedaan. De paarden komen veel buiten, krijgen regelmatig beweging en worden goed verzorgd. De paarden hebben grote hooinetten in hun stal hangen en ook buiten ligt hooi in de bakken.
Super fijne stal!! De paarden worden er goed verzorgd. De paarden kunnen er de hele dag buiten staan. Ze hebben grote netten in hun stal hangen met hooi en hebben bakken met hooi in de paddock!
Wij zijn vanavond een aantal paarden wezen bekijken.. voor we de stal in gingen werden we al gewaarschuwd door een paar andere Meiden dat het geen frisse bedoening was. Op de foto's leek het heel wat. Eenmaal de dekens eraf en je zag de ribben en de ruggengraat volledig. Viel ons op dat de ribben goed zichtbaar waren maar ze hadden bolle opgezette buikjes en keken niet fris uit hun ogen. Uiteindelijk 1 aan de longe gezien en 1 onder het zadel. Beide liepen onzuiver en heel onregelmatig en 1 goed kreupel. We werden geholpen door stagiaires, eigenaar was in geen velden of wegen te bekennen. Meiden waren wel vriendelijk. Besloten om niet tot een koop over te gaan.
Fijne mensen om mee samen te werken, hebben verstand van paarden, zorgen goed voor ze en gaan op correcte wijze met ze om. Geven net het extraatje aan de paarden qua verzorging en proberen ze vanaf het moment dat de paarden binnen komen tot vertrek ze in de watten te leggen. Hieronder valt ook het regelmatig laten controleren van de gebitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid