facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Procee

Stal Procee

Info

Wij (Fam. Procee) hebben een kleinschalige stal in het Friese dorpje Damwoude. Wij zijn actief bezig in het mennen en rijden van paarden en pony's.

Geschiedenis

Teamleden van stal Procee:

Sjouke Procee
Joukje Procee
Annemieke Procee
Femke Procee
Nina Procee
Sidonie Terpstra(bijrijdster)
Miranda Visser(bijrijdster)

Mennen:

Sjouke Procee is samen met vaste groom Femke Procee actief in het mennen. Ze doen met hun dubbelspan B-Welshjes mee in de marathon sport(binnen en buiten seizoen). Beide Welshjes hebben we zelf beleerd voor de kar.

Rijden:

Femke Procee: Femke is L1 geklasseerd met Surprise. Surprise is een New Forest ruin van 1.40. Ook rijdt Femke een 4-jarige E-pony van 1.54 genaamd Mr. Bé. Deze pony is zelf opgeleid door Femke onder begeleiding van Joukje Procee. Ze rijdt nog geen wedstrijden met Mr. Bé.

Nina Procee: Nina rijdt bixie wedstrijden met Surprise. Dit doet ze met veel plezier. Voorheen reed ze altijd op Lizzy. Lizzy is een Welsh merrie van 1.21.

Joukje Procee: Joukje rijdt zelf op Hempen's Revaldo. Revaldo is een Holsteiner ruin van 1.65. Joukje rijdt geen wedstrijden met Revaldo. Ook helpt Joukje met het beleren van de pony's(longeren, zadel- en tuigmak maken).

Sidonie Terpstra: Sidonie is de bijrijdster van Hempen's Revaldo en Mr. Bé.

Miranda Visser: Miranda is de bijrijdster van Ysselvliedts Christallo, Surprise en Mr. Bé. Ook is ze groom bij bijna alle wedstrijden.

Annemieke Procee: Annemieke rijdt niet maar zorgt meer voor het onderhoudt van de stallen en de rijbak.

Adres: Achterweg 7, 9104CL Damwoude
Stad: Damwoude
Route: Achterweg 7
Postcode: 9104CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Broekster Boys Broekster Boys 1 km Start en finish bij de voetbalclub van een Flal tocht 40 km gewandeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid