facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Mark Schreuder

Stal Mark Schreuder

Info

Stal Mark Schreuder richt zich op het zadelmak maken en trainen van jonge paarden of probleempaarden.

Geschiedenis

Stal Mark Schreuder is specialist in het zadelmak maken van jonge paarden en het corrigeren van verreden paarden of probleempaarden.
Het uitbrengen van paarden van BB t/m Z niveau behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook voor het keuringsklaar maken van jonge paarden kunt u bij ons terecht.

Wij hebben regelmatig jonge kwaliteitsvolle paarden te koop en zijn doorlopend op zoek naar 3, 4 en 5 jarige paarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


Adres: Varsenerdijk 9, 7731 PX Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0623453693
Stad: Ommen
Route: Varsenerdijk 9
Postcode: 7731 PX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ponykamp Manege Laarbrug Ponykamp Manege Laarbrug 2 km Leuke buitenrit gehad met mijn dochter 9 begeleid door Melanie. Wel even op tijd cont...
Recensies
Mijn 3 jarige paard bij Mark gebracht om zadelmak te maken. Wat een goede ervaring! Mark is heel rustig en pakt alles met geduld en respect voor het paard aan. Ik kreeg een heel zelfverzekerd, vrolijk en ontspannen paard terug waar je zo opstapt en mee wegrijdt. Zo zou het eigenlijk altijd overal moeten gaan... Ik beveel Mark zeker aan!
Topstal super mensen die mee denken
Wellness voor paarden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid