facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Langelaan

Info

Prive Paarden Pensionhouderij

Geschiedenis

Arjan Langelaan is geboren en getogen op de boerderij. Hij heeft de stallen overgenomen van zijn ouders in 2001, vroeger liepen er koeien van generatie tot generatie op het erf. Arjan heeft in 2001 besloten om uit te gaan breiden met de paarden en hierin een bestaan mee op te bouwen. De stal is begonnen met 7 paarden, naast de koeien. In 2003 zijn er 13 boxen bij gekomen en later is de jongveestal ook omgebouwd naar 5 paarden stallen. Naast de stal werkte Arjan als loonwerker bij diverse projecten en huurde hij zichzelf uit om de stal te kunnen bekostigen .
Na 6 jaar is de vergunning voor de binnenbak en de uitbreiding op 25 extra stallen een feit. Op 18 juni 2012 is de eerste paal geslagen voor de bouw van de binnenbak met 25 nieuwe stallen, waarna op 9 november 2012 er met alle stalhuurders een groot openingsfeest is gegeven.
Op 1 december 2012 zijn alle stallen in gebruik genomen en zijn Arjan en zijn vrouw Marieke dagelijks aanwezig op de stal. Marieke Langelaan - de Best is van oorsprong een Groningse en is in 2005 verhuisd naar het westen. Waarna zij en haar Friese paard Daantje, Arjan ontmoette. Arjan en Marieke zijn erg trots op de leuke actieve club mensen die nu op stal staan, wat het dagelijkse werk alleen maar leuker maakt.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen respect voor elkaar en voor de paarden heeft, een goede basis leggen wij door de voorzieningen voor mens en paard optimaal te laten werken en af en toe onderling leuke activiteiten te organiseren. Je kunt dan denken aan een onderlinge dressuur wedstrijd, onderlinge trail les, een onderlinge buitenrit, een weidelunch, een najaar BBQ, lezingen, etc. De sfeer is voor ons het allerbelangrijkste, als je het naar je zin hebt, heeft je paard het ook naar de zin en andersom. Wij nemen nooit zomaar nieuwe mensen aan, zonder dat wij je hebben ontmoet, zodat wederzijds een goede langdurige overeenkomst wordt aangegaan. Voor de mensen die bij ons op stal een box huren wordt vooraf gekeken of ze passen in de huidige groep, waardoor het verloop op stal laag is en dit weinig onrust brengt voor mens en paard.

Adres: Oostveenseweg 9, 2636EC Schipluiden
Stad: Schipluiden
Route: Oostveenseweg 9
Postcode: 2636EC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Stalling Duindigt, Veulen opfok Zuid-Holland, Olsthoorn Schipluiden, Arjan Langelaan, Manege Middenhof, Springstal Zuid-Holland, Stal het hoogste Eind, Hit actief stal gorinchem
Recensies
Zeer nette stal, ruim opgezet, veel faciliteiten, mooie binnen- en buitenbak, mooie omgeving
Goed door te rijden.
Gezellige stal voor ruiter en paard
Beste stal vd Regio
Erg landelijk
Vertaald door Google Fatsoenlijk Origineel Decent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid