facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Cartonia

Stal Cartonia

Info

Pensionstalling,paardrijlessen in kleine groepjes maximaal 5 personen, pony's en paard beschikbaar voor lessen.En kinderfeestjes op de stal!

Adres: Bogardeind174, 5664EN Geldrop
Telefoonnummer: 0620035769
Stad: Geldrop
Route: Bogardeind174
Postcode: 5664EN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Manege Helmond, Pensionstal geldrop, Manege Mierlo te koop, Paardrijden Eindhoven, Manege Cahama, Manege Geldrop van Meijl, Manege Mierlo, Manege Meulendijks
Recensies
Mooi bedrijf, vriendelijk en kundig personeel
Inspirerende omgeving voor de jonge en de oude ruiter, maar ook zeker voor de twijfelende ruiter. Weinig talent of veel talent bij stal Cartonia gaat het zeker lukken om verbinding met de paarden te krijgen. En soms betekent dat ook nog verbinding met jezelf!
Van het begin tot de laatste dagen Wij beiden hebben heel veel plezier paard/pony gereden bij Stal Cartonia het was ons tweede huisje veel geleerd van onze Alice. Helaas wegens gezondheids problemen moet onze Chaneley afscheid nemen van haar liefdevolle sport maar hopen dat het beter gaat en dat ze weer van kan genieten 15-05-2019 afscheid genomen van onze Super Alice Van Happen dankjewel voor alle tijd,geduld en aandacht Zoek je naar een hobby-sport voor jezelf of kids..dan ben je op het juiste adres bij onze Alice..Stal Cartonia..
Materiaal versleten beugelriemen waardoor kinderen vallen tijdens het rijden, ponies worden uit de stal gepakt en worden opgezadeld zonder enige poetsbeurt, kinderen draven of galoppperen op de verkeerde been en er wordt niks van gezegd of gecorrigeerd... Ik heb helaas niet veel goeds te zeggen over deze stal.
Hele fijne klein schalige stal! Door de kleine groepen in de les is er meer persoonlijke aandacht waarbij je dus veel sneller ook dingen leert, Fijne paarden en Pony's en de lesgeefsters zijn ook van hoog niveau.
Super fijne stal waar zeker aandacht is voor het welzijn van de paarden! Aandacht voor de ruiters en zeker tips en adviezen worden gegeven tijdens het rijden. Een familie bedrijf in hart en nieren!!!!!
Gewoon lekker paardrijden. Prettige sfeer. Eerlijke mensen
Vriendelijke mensen, altijd behulpzaam, op welk gebied dan ook.
Topstal!! Erg blij met gang van zaken, lessen, betrokkenheid en persoonlijke aandacht!
De beste stal ooit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid