facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Breukelenhof

Stal Breukelenhof

Info

Stal Breukelenhof is een veulenopfok in Breukelen - Utrecht.

Adres: Oud Aa 39a, 3621 LA Breukelen
Telefoonnummer: +31(0) 6- 2919 4747
Stad: Breukelen
Route: Oud Aa 39a
Postcode: 3621 LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stalhouderij De Zadelhoff Stalhouderij De Zadelhoff 649 meter Een meisjesdroom kwam uit voor mijn vrouw op onze bruiloft. Een prachtige koets met t...
Recensies
De vele beloftes die er in het begin gedaan zijn, zijn zeker niet waargemaakt. Veulen na 1,5 jaar teruggehaald, broodmager, vol met wormen die resistent waren tegen reguliere wormmiddelen. Na dure speciale wormenkuren en goed voermanagement is het tweejarige dier er weer bovenop, nu maar hopen dat dit geen blijvende schade voor de toekomst heeft aangericht.
Veel spijt van dat ik ons veulen ooit hier heb heen gebracht. er werd n veulen bijgezet die de griep had, ze wilde niet zeggen wat voor n griep, ik wilde dit niet, maar toch deden ze het. mn pony wilde t dier schoppen hoorden we de volgende dag , sloeg mis en joeg dr been door de stalwand. We hebben ons veulen hierna opgehaald, want er was geen verzorging of revalidatie mogelijk in de opfok. ze liep wel gek vanaf dat moment. en ze had dikke snot waardoor ze dik n week benauwd heeft gehad, plus ze moest n heel sterk wormmiddel hebben omdat ze onder de wormen zat. na vele artsen verder is nu ontdekt dat ons paard spat heeft . voor de sport zo goed als onbruikbaar. wat op de foto s te zien is , klopt t kwa tijd met t ongeluk op de opfok. zij zeggen dat ikzelf verantwoordelijk hiervoor ben, maar ik zet mn pony niet met n ziek paard en ik mag haar niet ontwormen of haar uit de bak halen dus dat kan helemaal niet. Stal breukelenhof noemt mij pony n vreselijke draak met voernijd, zijn dit nou mensen die van veulens houden????
Deze plek straalt kennis en kunde uit, wat een rust met al die paarden!. Met een gerust gevoel je veulen op zien groeien!
Al wat wij hebben gezien hebben zijn de prachtig paarden in de weide die ons wandelend op de Boterwal kwamen begroeten.
Heel blij met deze veulenopfok. Alle vertrouwen in Mariëtte, Ben en hun team!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stal Breukelenhof met het openbaar vervoer


Breukelen, Karel Doormanweg 30 meter
120
Breukelen, Karel Doormanweg 110 meter
120
Breukelen, G. van Nijenrodestraat 280 meter
120
Breukelen, G. van Nijenrodestraat 280 meter
120
Breukelen, Schepersweg 420 meter
120

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid