facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stal Bestebreurtje

Stal Bestebreurtje

Info

Vind jij het ook leuk om buitenritten te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Geschiedenis

Ben jij gek op paarden en buiten rijden, maar heb je geen eigen paard? Kom dan eens kijken bij Stal Bestebreurtje in Barendrecht!

Wij beschikken over een aantal grote KWPN'ers van verschillende leeftijden, de oudste is inmiddels 25.

Met deze paarden rijden wij buitenritten van minimaal een uur langs de Oude maas of Carnisse Grienden, de kosten voor een uur rijden bedragen €15,-.

Elke buitenrit wordt begeleid door een van onze twee begeleidsters. Vooral de eerste paar keer is begeleiding verplicht. Bij regelmatig bezoeken zijn er andere opties bespreekbaar.

De minimale leeftijd die wij hanteren is 15+ en een gevorderd niveau is een vereiste. Dit doordat er veel zelfstandigheid nodig is en de paarden ook vrij groot zijn (+/- 1.70)

Wij hopen een heleboel van jullie te mogen verwelkomen bij ons op stal! Bij eventuele andere vragen stuur gerust een mailtje, Whatsapp of bel even :) (Naomi: +31 6 27212571 & Priscilla +31 6 52377267 [email protected])

Groetjes,

Naomi & Priscilla
Begeleidsters stal Bestebreurtje

Adres: Koedood, 2993AL Barendrecht
Telefoonnummer: +31 6 27212571
Stad: Barendrecht
Route: Koedood
Postcode: 2993AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Aardige behulpzame man, met ontzettend veel kennis over banden. Goede service ook na sluitingstijd!!
Perfecte service veel keus in prijzen aanrader
Veel inzet om de juiste velgmaat en bijpassende band te leveren
Veel keuze aan banden voor elke auto. Gelijk onder de auto gemonteerd. Prijs is ook goed qua merkbanden. Top
Ik had een platte band door een schroef. Hij heeft het gelijk gemaakt! Heel blij mee, want had nog een afspraak. Daar kon ik op tijd en met een goede band komen.
Altijd 5 sterren waard
Weer nieuwe banden erop, kreeg nog koffie aangeboden, fijne man om mee te praten en goede service een aanrader voor wie nieuwe banden nodig heeft of nog goede betaalbare banden.
Wel goed koop. Maar maak schaden aan mijn velg en spuiten het met een spuitbussen bij.
Wij hebben winterbanden laten plaatsen voor een tripje naar Duitsland en dit verliep prima. Kwam terug om onze eigen er weer op te laten plaatsen maar dit ging niet door want meneer had onze eigen banden met een ander meegegeven waar hij de gegevens niet van had. Ben dus niet blij!!!! Was dus 1 keer en nooit meer!!!
Netjes behandeld . Hebben daar erg veel banden op voorraad nieuw en gebruikt voor een goede prijs .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid