facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stage02

Stage02

Info

STAGE02 helpt je aan meer energie, vrijheid en gezondheid op een duurzame manier met een eerlijk verhaal en concrete tools.



"Hoewel er genoeg sport voor kids en tieners bestaat, kan het zijn dat het niet past bij je kind. Mogelijk door een te grote groep, door prestatiedruk of omdat je kind gewoon niet zo sportief is.Juist voor hen hebben wij Kids PLAY en Tieners MOVE ontwikkeld. Door middel van sport en spel leren kids en tieners vaardigheden aan die hun motivatie, weerbaarheid en gezondheid verhogen.Zonder prestatiedruk is sporten een mooie vorm van spelen. Waardevol, want spelen is een belangrijke factor in de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van een kind.Oprichter Marijn: 'We draaien dit programma sinds 2013 en is een uitkomst gebleken voor vele ouders die nu eindelijk hun kind met plezier naar 'sport' zien gaan.'."
Adres: Vijftienmorgen 1, 3901 HA Veenendaal
Telefoonnummer: +31619677440
Stad: Veenendaal
Route: Vijftienmorgen 1
Postcode: 3901 HA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Iris Van Westering Stokkink Iris Van Westering Stokkink 394 meter Salescoach
Bodytec Veenendaal Bodytec Veenendaal 1 km Ik heb gister een super leuke proefles en kennismaking gehad bij Bodytec Veenendaal. ...
Yentle Care Yentle Care 1 km Met behulp van paarden: Individuele coaching Team coaching Begeleiding op maat Dagbes...
Leef gelukkig en gezond Leef gelukkig en gezond 1 km Aandacht is de eerste stap naar een gelukkig en gezond leven.
Kloffie Stijlcoach Kloffie Stijlcoach 1 km Geweldig leuk groepsuitje! Jennifer gaf ons een workshop als onderdeel van een vrijge...
KPR Fitness KPR Fitness 2 km Youri is een enorm gedreven en fijne coach. Hij heeft enorm veel kennis en kan dit op...
Mindfeeling Mindfeeling 2 km Ben jij die perfectionistische vrouw met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, die va...
Praktijk Paard & Pedagogiek Praktijk Paard & Pedagogiek 2 km Paard & Pedagogiek is een praktijk voor (ortho)pedagogische begeleiding, therapie en ...
Floris FitFood Floris FitFood 3 km Het gezondheidsplatform op het gebied van voeding en sport!!
Recensies
Als trouw lid van de smallgrouptrainingen FLOW, heb ik na een operatie een aantal weken #personaltraining gedaan met Marijn. Hoewel de weersomstandigheden ons elke week op de proef stelde, waren de trainingen zelf echt superfijn! Even volle aandacht op wat wel en niet kon, binnen de lijntjes de grens op zoeken van de mogelijkheden van je lichaam en natuurlijk de coaching van Marijn die er automatisch in verweven zit. Ik heb de personal training coaching echt als heel plezierig ervaren en kan Stage02 / Marijn Evers alleen maar aanbevelen als je op zoek bent naar goed onderbouwde personal training en coaching.
Wat kleine aanpassingen in voeding met hulp van marian en daarnaast bewegen/sporten samen met Alice die ook nog eens meedenkt hoe heeft me zoveel meer plezier en energie gegeven! Echt heel fijn! Naast sporten krijg ik ook veel handige tips die ik toe kan passen in de rest van de week om makkelijker aan meer beweging te komen of dingen waar ik tegenaan loop op kan pakken, dit is een extra toevoeging aan 'gewoon' sporten en zo kom je ook echt vooruit!
Sport al jaren bij Marijn met heel veel plezier. Vooral de kleine groepen maakt het heel persoonlijk, en zorgt ook voor een stok achter de deur om het vol te blijven houden. Iedere maand is het programma anders wat het erg afwisselend maakt. Kortom ik kan Stage02 van harte aanbevelen.
Dankzij STAGE02 sport ik wekelijks met veel plezier! In een kleine groep krijg ik de ideale training voor het hele lichaam, met voldoende aandacht van een personal trainer. Een aanrader voor de sporter die het leuk vindt om samen in een kleine groep te trainen onder begeleiding.
Ik train met veel plezier bij Marijn en zijn collega's. Niet zomaar wat oefeningen doen, maar sporten en bewegen vanuit een visie. Om als mens, zowel in lichaam en geest, fit te blijven!
Fijne afwisselende trainingen in kleine groepjes. Daardoor heb je veel persoonlijk contact met elkaar en met de trainers/trainsters wat fijn is. Er wordt gekeken naar wat je wel kan in plaats van wat niet. Zo kun je ook in een groepje toch doen wat voor jou goed is.
Persoonlijke begeleiding. Daarnaast zijn het leuke, intensieve en afwisselende lessen in kleine groepen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid