facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stage Roads

Stage Roads

Info

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. ‘Straal uit wat erin zit’



"Stage Roads levert professionele truss, rigging, podia, licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven.Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service.De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel.Een bestelling afhalen is mogelijk."
Adres: Smirnoffweg 9, 7602RC Almelo
Telefoonnummer: 0850021422
Stad: Almelo
Route: Smirnoffweg 9
Postcode: 7602RC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MaxiAxi MaxiAxi 2 km Een spiegelbol 20cm met motor, een pin spot ps6wb en een rookmachine Rage 600 besteld...
KE: Kuipers Electronics KE: Kuipers Electronics 2 km Nieuwe LG tv gekocht. Prettige afhandeling en goede service. Heb een groter kijkplezi...
Bekhuis Lichtprojecten Bekhuis Lichtprojecten 3 km Bekhuis lichtprojecten is een toonaangevende partner op het gebied van verlichtingspr...
Recensies
Een moeilijk bedrijf. Meerdere malen zijn goederen geleverd op zeer vroege voor 9.00 ! of te late tijden. Het probleem is dat er gewoon niet wordt gecommuniceerd vanuit Stage Roads: geen track en trace in mijn account, een track trace per e-mail die foutieve informatie bevat en de klantenservice die geen antwoord wil of kan geven wanneer er precies geleverd wordt. En dus was er bijvoorbeeld niemand aanwezig tijdens aflevering die absurd vroeg was en een andere keer zonder iets te melden met een dag werd vertraagd. Vervolgens is de bereidheid om tot een oplossing te komen er niet: min of meer is de houding ; take it or leave it. En dus ben je je verzendkosten en administratiekosten kwijt a circa 75 euro.
Levering 'de volgende dag' werd 4 of 5 dagen 'We zijn open' klopte niet: ik kreeg 2 x geen reactie via de telefoon en chat. Ik kreeg een paar dagen later een email. 'gratis verzending' ja daar stond een sterretje bij, maar nergens de uitleg van het sterretje te vinden. Dat bleek dus niet voor Belgen te gelden. De prijs werd tijdens het bestelproces steeds duurder. BTW, verzendkosten, administratiekosten,... Het bestelde statief was wél zoals beloofd, en stevig verpakt.
Ik ben enorm tevreden over de webshop. De internetsite is gebruiksvriendelijk. Je kan precies uitzoeken wat je wensen zijn betreffende een product. Stage Roads laat je dan de beste opties zien. Ook vind ik het prettig dat Stage Roads zelf een vergelijkend warenonderzoek doet en daarmee andere vergelijkingssites minder hoeven te worden geraadpleegd. Daarnaast een goede service. De ene dag besteld is de volgende dag in huis en gelijk ook een tijdschema waar je goed rekening mee kan houden betreft bezorging.
Wat een verademing zeg, zó kan webshoppen dus ook gewoon! Puike prijzen én een klantenservice die snel en vriendelijk en met humor reageert. Een klantenservice die je verbaast door mee te denken en niet pusht in meer omzet, maar je zelfs vertelt dat je teveel in je winkelwagen hebt. Fleur hielp me heel prima! Prijzen natuurlijk wel even vergeleken want sja, we blijven Hollanders he. Prima marktconform, snelle levering, geen gedoe. Complimenten hoor fijne mensen! Goed bezig! Ennuh, Fleur: ben jij dat echt op de foto in de chat? Dan neem ik je graag een keer mee uit eten! ;-
Goede service. Na het bestellen kun je de producten dezelfde dag nog ophalen. Retour/omruilen geen problemen mee gehad. Al meerdere keren gehad dat iemand je laat op de avond nog helpt via de chat op de website.
De producten waren snel geleverd. Echter was er 1 lamp defect. Deze is teruggestuurd en 'hersteld' terug gekregen. Echter, wanneer we de herstelde lamp willen gebruiken is die nog steeds defect. Terugsturen, binnen garantie, was geen probleem maar wel betalend door de klant. Dit kan voor mij niet omdat het zogenaamde herstelling niet gelukt is.
Had een laser besteld waarvan het geluid van de ventilator boven de muziek uit kwam. Deze binnen de 14 dagen teruggestuurd. Het heeft helaas wel best een tijd geduurd 2 weken voordat ik het geld was teruggestort maar uiteindelijk is alles goed afgehandeld
Wij doen al geruime tijd zaken met Stage Roads International. Wij zijn erg tevreden over de service en de prijs-kwaliteit van de geboden producten. Zoek niet verder, Stage Roads International is de partner voor al je show en stage materiaal. Advies op maat waar nodig met de juiste service krijg je er gratis bij, kortom een echte aanrader.
Prima service, we deden voorheen zaken met BAX shop maar na ontdekking van dit bedrijf blijven we hier bestellen! Kwaliteitsspul en vriendelijke, mee denkende medewerkers. De bereikbaarheid is ook top!
Wij hebben onlangs een nieuwe winkel geopend en hierbij was ons contact met stage roads erg prettig. We werden heel vriendelijk en erg snel geholpen. Waarbij we erg te spreken waren over de prijs/kwaliteit verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid