facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor StaffMember

StaffMember

Info

StaffMember is hét wervingsbureau dat medewerkers op hoger opleidings- en ervaringsniveau werft voor haar klanten.

Geschiedenis

StaffMember is hét wervingsbureau om medewerkers op hoger opleidings- en ervaringsniveau te vinden. Onze kernwaarden zijn eerlijkheid, integriteit en betrouwbaarheid. Bij StaffMember is een afspraak ook echt een afspraak.
Ons onderscheidend vermogen is dat wij onze kernwaarden dagelijks bewijzen, zowel naar de opdrachtgever als naar de kandidaat.

Betrouwbare recruitment

Klanten kiezen voor StaffMember vanwege de professionaliteit, handelingssnelheid, concurrerende tariefstelling én de helderheid in het maken van afspraken.

Bij ons geen ondoorzichtige constructies, extra onvoorziene kosten of niet nagekomen afspraken. StaffMember onderscheidt zich door recruitment simpel te houden op basis van vertrouwen, transparantie en integriteit.

Adres: Klavermaten 65-9, 7472DD Goor
Telefoonnummer: 0611046734
Stad: Goor
Route: Klavermaten 65-9
Postcode: 7472DD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemar International BV Gemar International BV 1 km Hét adres voor technisch personeel. Technical Project Management & Employment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid