facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Staedion

Info

Woningcorporatie in Den Haag en omgeving. Wij verhuren en verkopen betaalbare woningen. Daarnaast verhuren we ook parkeer-, berg- en bedrijfsruimten.

Geschiedenis

Als woningcorporatie verhuren wij ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Onze missie is een eigen thuis bereikbaar maken samen met onze bewoners.
We zien het beschikbaar maken van betaalbare woningen als onze kerntaak. Daar zetten we bij Staedion elke dag onze schouders onder. Slim en efficiënt werken is daarbij het vertrekpunt. Zodat we de beschikbare middelen optimaal kunnen investeren in nieuwbouw, stadsvernieuwing en onderhoud. We willen bewoners in Den Haag een basis garanderen: iedereen moet goed, betaalbaar, veilig en gezond kunnen wonen.



"Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuurt Staedion ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Staedion biedt betaalbare woningen voor mensen met een kwetsbare positie op de woningmarkt. Speerpunt daarbij is veilig en goed wonen. Onze missie is een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners. Dat kunnen we niet alleen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we samen met de bewoners en onze maatschappelijke partners."
Adres: Koningin Julianaplein 2, 2595 AA Den Haag
Telefoonnummer: 088 - 24 23 000
Stad: The Hague
Route: Koningin Julianaplein 2
Postcode: 2595 AA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Staedion contact Den Haag, Staedion huur opzeggen, Staedion woningruil, Staedion klacht, Mijn Staedion inloggen, Staedion vacatures, Mijn Staedion app, Staedion informatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vesting Vastgoed Vesting Vastgoed 3 km Grappig dat hun slogan is service is succes. Mischoen krijg je die service pas als je...
Recensies
Inmiddels 2 maanden geleden heb ik deurtjes besteld voor mijn keukenkastjes. Na 6 weken wachten heb ik gebeld. Er werd verteld dat de inspecteur die bij me thuis is geweest de ''bon'' niet heeft aangemaakt, waardoor na 6 weken er nog niks was besteld. Ik zou terug worden gebeld door de persoon die dit verkeerd had gedaan, zodat het snel opgepakt kon worden. Na een week wachten zonder reactie heb ik weer gebeld. Er werd verteld dat de desbetreffende persoon op vakantie was. Ze konden me nog steeds na 2 maanden niet vertellen wanneer de keukenkastjes binnen komen. Ook werd ik onbeschoft te woord gestaan door beide telefonistes. Ik moest maar wachten en geduld hebben. En als ik zei dat dit nu veel te lang duurt werd ik afgekapt en wilde ze de verbinding verbreken. Ik voel me totaal niet serieus genomen. Ze nemen gewoon een loopje met je!!!
Vandaag heeft mijn vader de klantenservice gebeld in verband met een aantal mankementen aan ons huis. Jammer genoeg een erg bevooroordeelde discriminerende mevrouw aan de lijn gekregen. Mijn vader belde netjes om de mankementen waarna mevrouw erg gemeen reageerde en ook mijn vader midden in zijn zin onderbrak. Verder heeft mevrouw ook een discussie aangegaan waarom mijn vader niet gelijk belt als er iets kapot gaat terwijl dit volgens mij niet het probleem van de klantenservice is. Echter is de klantenservice er om de klanten te helpen en niet om een discussie aan te gaan! Daarnaast kwam iedere keer de vraag van mevrouw WAAROM iets kapot is waarna mijn vader aardig antwoordde dat hij geen idee heeft en daarom ook belt. Ook meldde mijn vader hierna nog een defect waarna mevrouw mijn vader niet liet uitpraten en hem gelijk onderbrak in plaats van vragen waarom het precies gaat. Hierna pakte ik de telefoon over en sprak mevrouw aan op haar gedrag dat ik er niet van gediend ben dat mevrouw op een vervelende wijze met mijn vader praat. Er is een sterk gevoel geweest dat mevrouw op basis van achternaam en accent bevooroordeeld met mijn vader gepraat heeft. Dit is onacceptabel voor een klantenservice medewerker en is aan te merken als discriminatie. Discriminatie is vastgelegd in artikel 1 van de Grondwet en deze overtreden is een erg kwalijke zaak. Iedereen dient in gelijke gevallen gelijk behandeld te worden en niet anders! Deze mevrouw behoort niet in de klantenservice te werken met deze houding en zeker niet als mevrouw discriminerend en bevooroordeeld praat met mijn vader die netjes belde om defecten in het huis. Overigens betalen huurders servicekosten om juist te bellen met defecten en hiervoor is dit bedrijf en niet om een huurder op deze manier te behandelen! Onacceptabel en respectloos is de mevrouw van de klantenservice geweest.
Verschrikkelijke woningbouw. Ze doen niks als je niet veilig met je kinderen kan wonen door asociale mensen in de straat die je auto totaloss slaan met honkbalknuppel en deur eruit trappen en je tuin leeg stelen! Alle buren tegen 1 meisje hoogzwanger met 3 kinderen ,zelfs de kinderen betrekken ze erbij! Staedion eist dan zelfs dat je de huur moet opzeggen. Omdat nu mijn neefje af en toe op me huis moet letten omdat anders me tuin en huis worden leeggeroofd! Dat mag dus niet volgens hun had ze moeten vragen of hij bij mij naar binnen mocht! Nu is het zogenaamd fraude! Echt belachelijk. Ze staan voor veilig wonen samen nou niks veilig wonen. De buren die dit hebben aangericht daarin tegen kunnen wel lekker blijven wonen en word niks tegen gezegd of gedaan! Dit is te lachwekkend en nu geven ze me 20 dagen om de huur op te zeggen. Niks doen ze! Maar ze kunnen gelukkig niet eisen dat je je huur opzegt dus zal dat ook nooit doen aangezien ik netjes betaal! Dus kom maar op met je rechtszaak!
Ik huur een parkeerplaats bij Staedion voor 73,37 per maand; wat überhaupt al veel geld is voor een parkeerplaats. Tussen 14 uur en 8 uur is er geen handhaving of controles, zelfs niemand bij wie je spoed dingen kan melden. De parkeerplaats is regelmatig vies en de entreedeuren zijn regelmatig kapot. Iemand stond net op mijn parkeerplaats geparkeerd. Ik moest het centrale nummer van staedion bellen, waardoor ik lang in de wachtrij heb moeten wachten. Om vervolgens te horen dat zij eigenlijk niets kunnen betekenen voor mij en dat ik de politie moet bellen om aangifte te doen.
Als het om geldzaken gaat zijn ze erg snel. Ik ben al wel 2 jaar bezig om mijn ventilatie te laten repareren. Steeds komen er mensen terug om te checken of de ventilatie het echt niet doet 3 keer inmiddels waardoor ik al 7 keer heb gebeld om het probleem daadwerkelijk op te laten lossen. Vandaag voor de 8e gebeld en nu wordt melding 4 gemaakt. Het avontuur zet zich voort.
Slechtste bedrijf ooit. Je beld ze 3 keer, 3 keer leggen ze neer in je oor. Als je er wat van zegt, leggen ze weer neer in je oor. Door je heen praten. Leveren huizen die niet op orde zijn. Huizen zonder intercom. Huizen waar je geen wc kan gebruiken terwijl je daar al woont. Waar je geen water mag gebruiken en bel je ze te melden dan wordt er neergelegd. Afspraak maken veel te moeilijk. Onbeschofte werknemers genaamd Jolanda en Ilse. Ook zo een professionele bedrijf waar je nergens een klacht kan indienen.
Veel domheid en roekeloosheid. De arbeiders van dit bedrijf hebben het plafond van mijn slaapkamer gebroken vanwege reparaties aan het dak van het gebouw. ​​Ik heb keer op keer gebeld om een ​​probleem op te lossen en het kan niemand iets schelen. Het is erg moeilijk om een afspraak voor de reparatie. , echt slecht Ze reageren ook niet op e-mails
Er spelen al 2 dingen 2 maanden. Herhaaldelijk bellen en vriendelijke gesprekken over en weer bieden geen soelaas. Nu regent het letterlijk door de ramen heen en vinden Sense en Staedion het geen melding voor op zondag.....fantastisch
ik heb echt al 8 weken geleden portiek sleutels besteld .krijg elke keer een andere smoes .20 december voicemail nog 5 werkdagen heb gvd nog niet . echt belachelijk. zo.n dil dossier over een paar portiek sleutels .
Staedion wordt door de aannemers opgelicht! Duizenden overbodige afspraken betaald door de overheid / sociale woningbouw en Huurders van de vrije sector. Uitgebreide fiscale controle vereist!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid