facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsuurwerkmakerij by Jasper

Stadsuurwerkmakerij by Jasper

Info

Wanneer u in de winkel komt gaat u 'n stapje terug in de tijd. Bij ons kunt u terecht voor een mooi horloge of klok. Ook repareren wij klokken en horloges.

Adres: Binnenpoort 3, 4101 CH Culemborg
Telefoonnummer: 0651777650
Stad: Culemborg
Route: Binnenpoort 3
Postcode: 4101 CH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kerstin Lodder Jewelry Kerstin Lodder Jewelry 2 km Kerstin Lodder heeft absoluut een oog voor elegantie. En dat ook nog eens in een stoe...
Recensies
Altijd supergoede service en uitstekende klanvriendelijkheid! Mijn broers en ik studeren alledrie, maar zodra er een klokje, sierraad of horloge gemaakt moet worden, of een batterij vervangen, wachten we tot we weer bij onze ouders langsgaan in culemborg en dan gaan we altijd even langs Jasper! Hij maakt gezellig een praatje met je en bijna alles is in onze ervaring klaar terwijl je wacht! Heel erg aan te raden en we komen nog graag vaker langs :
Ik ben net bij Jasper geweest voor een nieuwe batterij in mijn horloge. Geweldig leuk geholpen door een bevlogen vakman en ondernemer. Maar in eerste plaats vakman zoals hij praat over zijn werk en alle tijd die hij voor je neemt.
Super service! Jasper heeft mijn horloge bijgesteld en mijn armbandje gerepareerd. Hij is super klantvriendelijk, werkt netjes en vooral snel. Erg blij met het resultaat, bedankt!!
Laatst ring laten repareren en ben zeer tevreden. Het zou eigenlijk 2 weken duren maar de ring kon de volgende dag al worden opgehaald. De ring was weer helemaal als nieuw. Een aanrader dus!
Een echte vakman. Klaar terwijl U wacht. De klok loopt weer dus we zijn weer bij de tijd. Eerlijke prijs, goede service en leuk geholpen!
Heel zellinge winkel aardigeman maar service weinig begrip kocht horloge van 250,00 euro is nu net een jaar. Oud moest nieuwe batterij en vraag wat het de koste ,zijn, 5 euro betalen! Niet om de prijs maar de manier waar op klein beetje service
Goede service, je word meteen geholpen. Het werk word erg netjes uitgevoerd en tegen een niet al te hoge prijs! : zeker een winkel om vaker terug te komen.
Jasper heeft voor mij een bijzonder klusje geklaard: een heel oud speeldoosje weer aan de praat gekregen... Ben ik echt zo blij mee! Dankjewel, Jasper!
Helaas duurde het heel erg lang voordat de klok gemaakt was en na een paar weken stond de klok stil. Krijg maar geen reactie van Jasper over wat nu! Communicatie loopt slecht...
Wat een geweldige winkel!! Jasper is behulpzaam, zeer vakbekwaam, uitermate vriendelijk, altijd in voor een gezellig babbeltje, gewoon een genot om hem in zijn winkel te bezoeken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stadsuurwerkmakerij by Jasper met het openbaar vervoer


Culemborg, Weidsteeg/Zandstraat 500 meter
46
Culemborg, Weidsteeg/Zandstraat 500 meter
46

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid