facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadstheater

Stadstheater

Geschiedenis

De Nederlandse Wereldkampioenen Magic Scott & Muriel hebben een nieuwe theater show! En ze komen dit jaar op 14 mei (2017) naar Stadstheater Zoetermeer in Zoetermeer !



"Het Stadstheater heeft een groot en gevarieerd aanbod van voorstellingen, activiteiten en ontmoetingen. Voor jong en oud, individuen en groepen en bedrijven en particulieren.Professionele voorstellingen, amateurvoorstellingen en films wisselen elkaar af. Bezoekers komen in het Stadstheater om zich te laten inspireren of juist om zelf kunst te maken. Amateurs, nieuwe lokale talenten en professionals staan naast elkaar op de planken, werken samen en beïnvloeden elkaar. Het Stadstheater wil zoveel mogelijk mensen uit Zoetermeer en omgeving kunst laten ervaren, beoefenen en waarderen."
Adres: Theaterplein 10 , Zoetermeer 2711 EK, NL
Telefoonnummer: 079 342 7565
moc.leirumdnattocs@tcatnoc
Stad: Zoetermeer
Route: Theaterplein 10
Postcode: 2711 EK



op zoek naar gerelateerd: stadstheater zoetermeer openingstijden, stadstheater zoetermeer parkeren, stadstheater geplande evenementen, inloggen stadstheater zoetermeer, restaurant stadstheater zoetermeer, stadstheater zoetermeer adres, stadstheater zoetermeer programma 2018, stadstheater zoetermeer plattegrond
Recensies
Heel fijn theater, parkeren heel dichtbij waarvan de eerste 2 uur gratis. Heerlijke koffie in het restaurant. Sfeervol theater en de voorstelling van Dolf Jansen was geweldig.
Prachtig theater met uitstekende parkeergelegenheden om de hoek. Aardige medewerkers en een gratis drankje in de pauze.
Uitverkochte laatste voorstelling over Frank Sinatra met Jim Bakkum Sergio Vyant en Dutch Concert Big Band, het dak ging er af! Prachtige zaal, goede stoelen met prima zicht en geluid.
Fijn theater, aardig personeel, kundige en vriendelijke techniek, leuke voorstellingen.
Top locatie en top show van Ricky Risoles en tante lien...vooral gaan anders mis je iets....
Zijn naar tineke schouten geweest haar show dubbel. Grandioos. Mooie theater. Zelf heb ik een rollater.zaal was goed te bereiken. Er zouden meer zitplaatsen moeten komen voor mensen met een handicap. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door.
Fijne matinee georganiseerd met Tess Merlot die op een geweldige manier de Franse chancons vertolkt. Ook de bediening is heel vriendelijk en de kaart heeft een redelijke keus en dito prijzen. Al met al een aangename middag
Fijne sfeer, goede programmering. Ook belangrijk is de Smakelijke wijn en lekkere bitterballen.
Erg fijn theater goed geluid en prettige stoelen
Beetje chaotisch bij binnenkomst en einde voorstelling maar vriendelijke medewerkers bij ingang en garderobe. Nageniet arrangement was leuk gedaan.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Stadstheater met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Stadhuis 130 meter
3
34
4
Zoetermeer, Stadhuis 150 meter
3
34
4
Zoetermeer, Zwaardslootseweg 210 meter
165
70
Zoetermeer, Zwaardslootseweg 240 meter
165
Zoetermeer, Zwaardslootseweg 250 meter
70

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid