facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadstheater De Bond

Stadstheater De Bond

Info

Stadstheater De Bond

Geschiedenis

Stadstheater De Bond is de culturele voorziening in de omgeving van Oldenzaal.
Een ontmoetingsplek voor cultuur scheppend en cultuur minnend Oldenzaal en omstreken. Jouw avond kan bij ons al beginnen met een heerlijk diner of uitgebreid buffet. Kies hierna uit een breed scala aan lokale en nationale theatervoorstellingen zowel in het Twents, Nederlands als Vlaams.
Naast theater draaien er ook zo’n 45 films per seizoen speciaal geselecteerd door het Filmhuis Oldenzaal. Wil je net even iets anders organiseren?
Kijk dan ook eens naar onze zaalverhuur mogelijkheden. De Bond beleef je!



"Theater is magisch. Het inspireert, ontroert, verblijdt, verrast, verbindt en is voor iedereen. Stadstheater De Bond is dé culturele voorziening voor Oldenzaal en omgeving. Een vlakke vloertheater met ruim 300 stoelen, met een gevarieerd aanbod. Van theaterconcert tot toneelstuk en van cabaret tot familievoorstelling. En voor aanvang en na afloop van de voorstelling is het goed toeven in het theatercafé."
Adres: Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541-539190
ln.dnobedretaehtsdats@ofni
Stad: Oldenzaal
Route: Molenstraat 25
Postcode: 7573 BJ



op zoek naar gerelateerd: stadstheater de bond geplande evenementen, plattegrond de bond oldenzaal, seizoen 2018 2019 stadstheater de bond presenteert 18 april, theater de bond programma, de bond oldenzaal programma vandaag, parkeren theater de bond oldenzaal, de bond oldenzaal filmhuis, filmhuis oldenzaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cobblestone Cobblestone 329 meter Podium voor americana, blues en wereldmuziek.
Muziekcafé de Kroeg Muziekcafé de Kroeg 554 meter Leuk gezellig ouderwets cafe. Live muziek, goed bier en betaalbaar!
Joliens Theaterhuis Joliens Theaterhuis 1 km Joliens Theaterhuis Theaterschool De Jeugdtheatertuin Theaterkamer voor volwassenen w...
Carte Blanche Zalen & Event Centrum Carte Blanche Zalen & Event Centrum 3 km Alles voor een geslaagd evenement!
Recensies
We bezochten het concert van storynight with Enorm. Wat een geweldige band. Het was een mooie ontroerende avond in een fijn theater in een prachtig pand.
Leuke avond met Släpstick, met als thema: "The Roaring Twenties. Omdat deze uit 5 leden bestaande groep 25 jaar bestaat maken ze een jubileumtour door Nederland. Het was een muzikale variété-soiree van het decennium, zoals in de brochure staat vermeld. Humoristische en hele bijzondere muzikale taferelen zijn van een hoog nivo. De hoeveelheid aan muziekinstrumenten was indrukwekkend, en de leden van Slápstick maakten van deze avond voor mij tot een onvergetelijke voorstelling.
Heerlijke avond gehad,bijzonder concert in mooie sfeer
Fantastische voorstelling van ABBA Tribunes bezocht. De zaal was heel enthousiast. Prachtig ingedeeld in staan en zitplaatsen. Wel merkte een meneer in het publiek op dat het geluid de 105dB overschreed, en ook anderen gaven aan dat de muziek regelmatig te hard was.
Mooi theater met vriendelijke bediening en goede prijs kwaliteitverhouding.
vanavond een ontzettend leuk optreden gehad van de drumband van het Semper Crescendo in het Stadstheater Oldenzaal. Was super. Ben laaiend enthousiast. wat een ontzettend goed optreden. Een aanrader voor iedereen.
Mooie en leuke voorstellingen hier gezien. Theater met vriendelijk personeel, altijd fijn geholpen.
Leuk theater met goede zitplekken. Ook foyer lekker ruim en toch gezellig!
Gezellig theater met parkeergelegenheid heel dichtbij. Gastvrije ontvangst en een mooie voorstelling bekeken van toneelvereniging KNK. Top avond!
Ontzettend gelachen en meegezongen met de voorstelling van Vuile Huichelaar. Het theater is mooi verbouwd, snelle bediening aan de bar in de foyer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid