facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsstrand

Stadsstrand

Info

Het Stadsstrand Vlaardingen is voor het publiek geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van half mei tot half september 2019.



"Wil je cultuur snuiven in de Stad en relaxen op het Strand? Het Stadsstrand in Vlaardingen is weer open voor de nodige ontspanning aan de Maas... Het beste van twee werelden! Geniet van kunst, muziek, cultuur, een kampvuurtje, lekker eten en drinken en natuurlijk van alle schepen die voorbij varen.Toegang is altijd gratis. Uitzonderingen hierop zijn de evenementen waar ticketverkoop voor is, dit staat apart vermeld bij het evenement."
Adres:
Stad: Vlaardingen



op zoek naar gerelateerd: Programma van eisen stadsstrand, Levels Festival Vlaardingen, Citylight Xperience Vlaardingen
Recensies
Leuk concept. Leuke feestjes worden er georganiseerd. Toiletten zijn netjes. Goed bereikbaar met auto, fiets en metro. Leuke ligging langs de waterweg. Personeel is vriendelijk. 2 minpuntjes...het zand lijkt vermalen beton oid, het kan vlekken op lichte schoeisel of kleding...en als het donker wordt komen de ratten tevoorschijn, iig bij de palletbanken... brrrrrr. De oplossing is voor die tijd te gaan dansen, is sowieso veel leuker dan maar te blijven hangen op een bank...
Leuk initiatief. Langs de waterweg. Plek voor auto en fiets. Eten en drinken. Lounge banken. Heerlijk jn het zonnetje.
Ooit had iemand in Vlaardingen het idee om dit toe doen....een Stadsstrand en is het gaaf, gezellig en groot succes. Lekker op een vrijdagmiddag of weekend vertoeven, drankje, live band muziek luisteren en meer. Ook voor kinderen een aanrader. Niet rolstoelgeschikt, ruimte parkeergelegenheid op 5 minuten loopafstand door het zand en goede catering met het beroemde en heerlijke Vlaardingse Vulcaan bier. De prijzen zijn normaal tot hoog. Aanrader!!
Met mooi weer en lekkere muziek een geweldige plek om samen te zijn. Helaas drankjes best duur.
Vanavond het feest Stranded. Muziek zou zijn: disco, funk & soulful house. Het enige wat ik gehoord heb is: boem boem boem boem. Nog nooit zulke slecht geluiden gehoord. Muziek kan je het niet eens noemen. Wat een geldklopperij. Ga hier nooit meer heen. Luister nog liever naar kindermuziek van m'n 1 jarige neefje.
Gezellig,leuk ingericht,echt vakantiegevoel,aan t water,eten drinken,af en toe optredens,voor jong en oud,ook kinderen kunnen zich hier vermaken.
Wat een heerlijke plek, gezellige sfeer
Wat een super leuk concept, fijne sfeer, echt genoten! Jammer dat het seizoen inmiddels voorbij is maar ik kijk nu al weer uit naar volgend jaar
Gezellig stads strandje bijna om de hoek. Wij komen er vaker om lekker te chillen, drankjes drinken. Regelmatig ook leuke activiteiten en muziek.We love it en raden een bezoekje bij warme dagen zeker aan
Sfeervolle strandervaring aan de Maas in Vlaardingen. Leuke zithoeken om met vrienden te praten, genoeg te spelen voor de kinderen en veel live muziek.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Stadsstrand.

Vlaardingen strandresort

openingstijden, locatie, vervoer. Stadsstrand adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Stadsstrand. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Stadsstrand delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid