facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsplein

Stadsplein

Info

't Stadsplein is een sociaal-cultureel centrum in het multifunctionele centrum Het Postkantoor aan de Hoofdstraat in Stede Broec.

Geschiedenis

't Stadsplein functioneert onder de stichting ’t Welzijn Stede Broec. Vanaf 1 januari 2010 is het bestuur van 't Stadsplein samen gegaan met de besturen van het cultureel jongerencentrum INVENTAS in Grootebroek en stichting Maatschappelijke Dienstverlening Stede Broec. Gezamenlijk vormen deze organisaties Stichting Welzijn Stede Broec. Een lokale organisatie met een breed aanbod op het gebied van cultuur, welzijn en sociale - en maatschappelijke dienstverlening.



"Sociaal-cultureel centrum 't Stadsplein is onderdeel van Stichting Ons Stede Broec. Alle inwoners van Stede Broec kunnen terecht bij 't Stadsplein in Het Postkantoor voor sociale, culturele en maatschappelijke activiteiten en ondersteuning. Het is een laagdrempelig centrum in het hart van Stede Broec waar mensen zich sociaal en persoonlijk kunnen ontwikkelen."
Adres: Hoofdstraat 17, 1611AA Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228515576
Stad: Bovenkarspel
Route: Hoofdstraat 17
Postcode: 1611AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kookstudio t Stadsplein Kookstudio t Stadsplein 23 meter Mooi gebouw en leuke dingen geregeld voor de inwoners.
Vakantiespelen Stedebroec Vakantiespelen Stedebroec 438 meter Iedereen zou zijn kinderen hierheen moeten sturen. Helemaal geweldig.
Brandweerpost Stede Broec Brandweerpost Stede Broec 605 meter Als ouder mee geweest op schoolexcursie t.b.v. een spreekbeurt van een klasgenootje v...
Stichting SashArt Care Stichting SashArt Care 23 km Het doel van de stichting SashArtCcare is zo veel mogelijk dieren en mensen in nood t...
Recensies
Mooie locatie, ze verrichten goed werk daar!
Geweldige receptie van de gemeente Stedebroec
Leuk nieuw programma gepresenteerd
Altijd leuk, klaverjassen op vrijdag is mijn avond! Maar er zijn ook andere momenten en dingen te beleven. Van jong tot oud!!
Een centrum met vele activiteiten die worden begeleid door ontzettend leuke vrijwilligers, de medewerkers helpen je graag en voor iedereen is er wel wat te beleven.
Prachtige locatie
Af en toe rommelmarkt georganiseerd voor de dorp bewoners. Vriendelijke mensen.
Leuke locatie. Gezellige kookworkshop meegemaakt.
Mooi gebouw en leuke dingen geregeld voor de inwoners.
Heel mooi theater!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid