facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadsoevers

Stadsoevers

Info

Roosendaal. Stad vol historie. Van turfstekers en handelaren. Van ondernemers en pioniers.
In Stadsoevers vind je het allemaal terug.

Geschiedenis

Het vroegere industrieterrein achter het spoor en dichtbij het stadscentrum verandert in een prachtige nieuwe wijk. Duurzaam met bijzondere gebouwen, gedurfde materialen, uitgesproken kleuren en alle ruimte om te wonen, te werken, te leren en te ontspannen.



"Let op: U kunt alleen op afspraak bij ons langskomen. Kijk hiervoor bij ons op de website of bel naar 14 0165"
Adres: Stadserf 1, 4701 NK Roosendaal
Telefoonnummer: 14 0165
ln.laadnesoor@sreveosdats
Stad: Roosendaal
Route: Stadserf 1
Postcode: 4701 NK



op zoek naar gerelateerd: stadsoevers appartementen, huizen stadsoevers roosendaal, stadsoevers te koop, wijk stadsoevers roosendaal, stadsoevers bestemmingsplan, nieuwbouw kade roosendaal, stadsoevers roosendaal youtube, nieuwe wijk roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Roosendaal Gemeente Roosendaal 0 meter Dit is de officiële facebookpagina van de gemeente Roosendaal. Wij gebruiken deze pag...
Politieteam Roosendaal Politieteam Roosendaal 376 meter Dit is de officiële Facebook-pagina van politieteam Roosendaal van de politie Zeeland...
Recensies
Gemeente Roosendaal krijgt van ons de koude douche vanwege mijn moeder in het ziekenhuis ligt aan de beademing van de gevolgen van c.o.p.d Al bijna een jaar zonder thuishulp na de sieradendiefstal die thuishulp verleend in de Kroeven. Wij willen geen thuishulp van een onbetrouwbare organisatie die voor schadebetaling vlucht! Indicatie voor andere/meer zorg is door Wmo afgewezen?? In het ziekenhuis op de longafdeling vertellen ze mij dat ze niet eens alleen mag wonen, ook inspanningen zorgd voor zuurstoftekort. Mijn moeder kan amper lopen, zuurstoftekort dus waarom zit mijn moeder zonder hulp? De Schiedamse thuishulp organisatie willen we niet, en mijn moeder krijgt geen indicatie voor een verzorgingshuis?
Stel traagzaad wat daar werkt zeg. Bellen, mailen, afspraken nakomen, tis allemaal zo moeilijk. Alsof ze het ons niet gunnen om leuke dingen te doen in Roosendaal. Na maanden contact proberen te leggen en dingen op papier te krijgen maar opgegeven. Hopelijk vinden jullie snel goede medewerkers, want dit is voor niemand leuk.
Ach, Roosendaal, mijn geboorteplaats. Vroeger had het nog iets van identiteit, met iconische locaties als het Theehuisje, Zwembad de Stok, het Vrouwenhof...Is allemaal om zeep geholpen door import gemeentebestuur die niets met R'daal hebben. Een golfbaan waar alleen het plebs komt op de plaats van het buitenbad..???hoe haal je het in je hoofd in een plaatsje als dit.. En sinds V&D weg is, sterft de binnenstad ook uit. T'is nu een walhalla voor allochtonen, die heerlijk rustig van d'r uitkering kunnen genieten, verder totaal geen uitstraling. Wilde laatst mijn vrouw laten zien waar ik opgegroeid ben, maar het is net of je door een buitenwijk van Istanboel rijdt... Heel jammer dit.
ontzettend klant onvriendelijk personeel. Parkeerplaats altijd vol met auto's van personeel. Kortom als inwoner van gemeente roosendaal ben je eigenlijk niet welkom in het gemeentehuis, en medewerkers zijn niet bang om dit te laten merken.
parkeerplaats altijd vol met auto's van werknemers. waarom gebruiken ze geen fiets? bezoekers worstelen om parkeerplaatsen. Elektrisch opladen ook voor alleen medewerkers. Moet nadenken.
i.ikwas..in gemeente. . mijn Pospoot en rijbewijs ik was r voor de Rijbewijs ik was netjes vriendelijke bediening en was goede kwaliteit en service vriendelijke bediening Werkt zeer nauwkeurigi ik was erg tevreden over
Onvriendelijke personeel Publiekszaken, geen oog voor de mens en voor de tweede keer daar geweest en altijd chagrijnige hoofden die je moet aankijken, als je geen zin in je werk hebt of je werk niet leuk vindt, zoek dan wat anders vind ik.
Mooi nieuw gebouw. Ging daar naar toe voor een nieuw paspoort. Ik had een afspraak en het inscannen ging heel makkelijk. Heel vriendelijk geholpen .
Afgelopen maandag heb ik een uittreksel aangevraagd. Deze zou dinsdag verzonden zijn volgens de website maar is op zaterdag nog altijd niet binnen. Woensdag nadat de post geweest was heb ik gebeld, donderdag heb ik gebeld en vrijdag heb ik gebeld. Steeds zegt men dat het nog een dagje langer kan duren maar ondertussen komt er niets binnen. Op vrijdag lijkt het mij toch wel duidelijk dat er iets mis is gegaan en ik betaald heb voor iets wat niet binnen komt, maar er is voornamelijk onverschilligheid aan de telefoon. Dit is heel vervelend want ik wordt niet geholpen zo. De notaris kan ook niet verder met het overzetten van de woning. Vandaag komt het niet meer, maandag is er geen post dus het duurt langer dan een week voor een simpel document als het althans nog komt want daar lijkt het niet op. Ophalen kan niet en digitaal versturen kan blijkbaar ook niet. Helaas is mijn ervaring dat de klantenservice niet goed. Ik proef ook voornamelijk onverschilligheid bij twee van de drie telefoongesprekken. Het is jammer dat de gemeente dit soort dingen niet digitaal doet, dat dit zó lang moet duren en dat men niet met een oplossing komt nu het meer dan een week duurt en het misschien mis is gegaan en dus gewoon niet meer komt. UPDATE: Na een telefoontje werd ik nu alsnog heel snel geholpen en kan ik binnen een uur alsnog het document aan de balie ophalen.
Een leuke compacte stad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid