facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Stadskwekerij Zaltbommel

Stadskwekerij Zaltbommel

Info

Stadskwekerij Zaltbommel, kleinschalig tuincentrum met een mooi sortiment vaste planten en geurende rozen, paradijsje in de stad.

Geschiedenis


De Stadskwekerij is een kleinschalige kwekerij aan de rand van de oude binnenstad van Zaltbommel. Particulieren kunnen bij ons terecht voor de mooiste tuinplanten waaronder een groot sortiment vaste planten en bijzondere, veelal geurende rozen.



Voor een breed assortiment herfstplanten, -struiken en -bomen zijn we in de maand oktober geopend op:
woensdag t/m vrijdag van 10-18 uur
zaterdag van 9-17 uur

Voor plantgoed, hagen en rozen met kale wortel kunt u op afspraak terecht van 1 oktober tot 1 december.

Adres: Omhoeken 17, 5301 BD Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418513580
Stad: Zaltbommel
Route: Omhoeken 17
Postcode: 5301 BD



op zoek naar gerelateerd: Prosman Planten Zaltbommel, Stadskwekerij Rotterdam, Intratuin Zaltbommel, Tuincentrum omgeving Zaltbommel, Rozenbogerd Zaltbommel, Bloemenwinkel Zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinoutlet Zaltbommel Tuinoutlet Zaltbommel 2 km Geholpen door een leuke vrouw. Mooie spullen voor een mooie prijs!
Groencentrum/Plantenkwekerij de Rozenbogerd Groencentrum/Plantenkwekerij de Rozenbogerd 2 km Groencentrum De Rozenbogerd 22.000 m2 overdekt Groen & Tuinplezier Adres: Rozenboge...
Recensies
De Stadskwekerij in Zaltbommel is een Locus Amoenus op fietsafstand van de Bommelerhoeve. Het is een oase van rust in de stad. Je stapt uit de hectiek van alledag zomaar een andere wereld in. Hier kun je heerlijk rondsnuffelen tussen de vele kruidenplantjes, het grote assortiment rozen en andere bloeiende planten. Ook worden leuke tuindingetjes verkocht, zoals vogelbadjes en potten. En als je niks koopt maar gewoon een kijkje wilt nemen is dat ook helemaal prima.
Geweldige plaats om te genieten van bomen, planten en bloemen, die je ook nog kunt kopen. Lekker informeel en vriendelijk personeel.
Geweldige plek om tuinplanten te kopen. Ruime sortering rozen. Deskundige eigenaar die je direct helpt met tips voor je nieuwe planten. En het erg mooi gelegen in het centrum van Zaltbommel.
Vaste planten en vele soorten rozen. Gezellig sfeertje, vriendelijk personeel en goede service!
Heerlijke oude stadstuin waar je uren kan dwalen. De meest mooie planten en een enorme diversiteit. Heel lief en bekwaam personeel dat graag met je meedenkt. Echt een aanrader. Voordat je van plan bent om naar die hele grote commerciële te gaan, ga dan eerst eens hier langs. Word je gelukkig van.
Fantastische omgeving, hele aardige en kundige mensen Oase van rust midden in de stad
De fijnste kwekerij met een prachtig geurend rozenassortiment en andere tuinplanten, gastvrij en nog gezellig ook
Wat een leuke verrassing in de oude binnenstad van Zaltbommel. Voor dat je het weet sta je zo maar ineens midden tussen de planten. Heel erg leuk, je bent even in een andere wereld. En wat hebben ze alles mooi neer gezet, niet van die strakke rijen, maar mooi losjes in groepjes en toch overzichtelijk, En die leuke bordjes die hier en daar staan met leuke teksten die iets hebben te maken met het groene leven, mooi gedaan hoor!
Ik ben daar geweest voor een samenzijn van het koor Belcanto. Ik de tuin hebben we gegeten tussen de planten en bloemen. Het is ook een bloemen en planten winkel. Als buren hebben ze een mooi museum. Zaltbommel is toch al een prachtig stadje.
Wat een prachtige inspirerende plek. Krijgt er hele leuke tuin inspiratie van
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid